Η Χάιντι Κλουμ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Βίτο Σνάμπελ

Η Χάιντι Κλουμ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Βίτο Σνάμπελ Facebook Twitter
Mια από τις αμήχανα παθιασμένες στιγμές του ζευγαριού στις κερκίδες του Γουίμπλεντον
1

Το διάσημο μοντέλο Heidi Klum και ο Vito Schnabel έχουν χωρίσει και πλέον είναι επίσημο καθώς το επιβεβαίωσε η 44χρονη γερμανίδα καλλονή.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να πάρουμε χρόνο για να διακόψουμε και να προβληματιστούμε», ανέφερε η Κlum στο περιοδικό People.

Η Klum ωστόσο φαίνεται πως δεν πτοείται από τον χωρισμό και το Σαββατοκύριακο ήταν στο Λας Βέγκας για να συμμετάσχει ως παρουσιάστρια στο Μουσικό Φεστιβάλ iHeartRadio. 

Η Χάιντι Κλουμ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Βίτο Σνάμπελ Facebook Twitter

Η Klum και ο Schnabel, 31 ετών, ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2014, το ίδιο έτος που το μοντέλο πήρε διαζύγιό του από τον τραγουδιστή Seal με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

Ο Schnabel, ένας αρκετά εύπορος γόνος που δραστηριοποιείται ως έμπορος τέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη είχε κατά το παρελθόν απασχολήσει πολύ τα ταμπλόιντ για τη σχέση του με διάσημες και αρκετά μεγαλύτερες γυναίκες καθώς είχε σχέση με τις Elle Macpherson, Liv Tyler και Demi Moore.

«Τα πράγματα ήταν δύσκολα πρόσφατα, καθώς ζούσαν σε απόσταση», ανέφερε ένας δημοσιογράφος στο περιοδικό. «Και είναι η αρχή της σχολικής χρονιάς και η Heidi πρέπει να επικεντρωθεί στα παιδιά της και τις δουλειές της». πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Τον περασμένο Ιούλιο πάντως τα σύννεφα στη σχέση τους δεν πρέπει να ήταν ορατά καθώς οι δυο τους είχαν περάσει τις διακοπές τους στη Μεσόγειο και είχαν επισκεφθεί και τη Μύκονο.

Η Χάιντι Κλουμ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Βίτο Σνάμπελ Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια