Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδωσε την καλύτερη απάντηση στο διάσημο meme με τις πρώην του Μπραντ Πιτ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδωσε την καλύτερη απάντηση στο διάσημο meme με τις πρώην του Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να σχολιάσει ένα πολύ δημοφιλές meme για τον Μπραντ Πιτ και τις πρώην συντρόφους του που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα meme που δείχνει τρεις φωτογραφίες και συνοδεύεται από το σχόλιο: «Ο άντρας που του αρέσει να μοιάζει με την κοπέλα του». Σε καθεμιά απεικονίζεται ο Μπραντ Πιτ και δίπλα του οι κατά καιρούς σύντροφοί του- η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Αντζελίνα Τζολί και η Τζένιφερ Άνιστον. Στις φωτογραφίες ο 55χρονος σήμερα ηθοποιός εμφανίζεται να έχει παρόμοιο στιλ στα μαλλιά, στα ρούχα και τις εκφράσεις του προσώπου με τις τρεις γυναίκες.  

Η 46χρονη ηθοποιός παρατήρησε το meme και αποφάσισε να σχολιάσει για τον πρώην σύντροφό της, γράφοντας: «Ή αρέσει σε εμάς να μοιάζουμε με εκείνον, ας το παραδεχθούμε». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

mind = blown. #CommentsByCelebs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comments By Celebs (@commentsbycelebs) στις

 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Πιτ έβγαιναν για δυο χρόνια πριν βάλουν τέλος στον αρραβώνα τους το 1997. 

Στο πρόσφατο τεύχος Δεκεμβρίου/ Ιανουαρίου του περιοδικού Wall Street Journal, η Πάλτροου είχε εξηγήσει πως πλέον «κλαίει από ευγνωμοσύνη» που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ στη δεκαετία του '90, καθώς τότε το επίπεδο «παρακολούθησης» των σελέμπριτι δεν ήταν τόσο έντονο όσο είναι σήμερα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM