Η Ελισάβετ διέταξε να λυθεί μέσα σε 72 ώρες το θέμα με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Η Ελισάβετ διέταξε να λυθεί μέσα σε 72 ώρες το θέμα με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
2

Αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή κρίση στο Παλάτι, η Βασίλισσα Ελισάβετ διέταξε άμεση δράση για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Οι βρετανικές εφημερίδες μεταδίδουν πως η Ελισάβετ ζήτησε μέσα σε 72 ώρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους μελλοντικούς ρόλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, εν μέσω εικασιών ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα εγκαταλείψει τη Βρετανία ήδη την επόμενη εβδομάδα και θα πάει να συναντήσει την Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά.

Η Βασίλισσα διέταξε την ομάδα της να λύσει τη διαμάχη μέχρι το βράδυ της Τρίτης, πριν από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δούκα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης. Η Ελισάβετ φέρεται να θέλει η κρίση να λυθεί άμεσα ενώ ζήτησε να υπάρξει σχέδιο όχι μόνο για τον εγγονό της και τη σύζυγό του, αλλά και τις μελλοντικές βασιλικές γενιές, όπως τα παιδιά των εγγονών της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως η Ελισάβετ δεν έχει ακόμη συναντήσει τον εγγονός της Χάρι και πως δεν έχουν καν μιλήσει.«Η βασίλισσα είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις», λέει πηγή από το Παλάτι στην Telegraph ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως χθες όλοι οι αξιωματούχοι που καλούνται να βρουν λύση ήταν σε συσκέψεις.

Στις ομάδες της βασίλισσας, του γιου της Καρόλου και των γιων του, Ουίλιαμ και Χάρι έχουν δοθεί οδηγίες να εργαστούν «με αμείωτους ρυθμούς» για να βρουν «λύσεις», σύμφωνα με μια πηγή στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την οποία επικαλούνται το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News και το πρακτορείο ειδήσεων Press association. Η λύση αναμένεται «σε λίγες ημέρες, όχι εβδομάδες», επισήμανε η πηγή.

Στο μεταξύ, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε χθες την βασίλισσα Ελισάβετ να οδηγεί, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση των Χάρι και Μέγκαν οι οποίοι έκτοτε παραμένουν σιωπηλοί.

Η Ελισάβετ διέταξε να λυθεί μέσα σε 72 ώρες το θέμα με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM