Η Ελισάβετ διέταξε να λυθεί μέσα σε 72 ώρες το θέμα με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Η Ελισάβετ διέταξε να λυθεί μέσα σε 72 ώρες το θέμα με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
2

Αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή κρίση στο Παλάτι, η Βασίλισσα Ελισάβετ διέταξε άμεση δράση για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Οι βρετανικές εφημερίδες μεταδίδουν πως η Ελισάβετ ζήτησε μέσα σε 72 ώρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους μελλοντικούς ρόλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, εν μέσω εικασιών ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα εγκαταλείψει τη Βρετανία ήδη την επόμενη εβδομάδα και θα πάει να συναντήσει την Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά.

Η Βασίλισσα διέταξε την ομάδα της να λύσει τη διαμάχη μέχρι το βράδυ της Τρίτης, πριν από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δούκα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης. Η Ελισάβετ φέρεται να θέλει η κρίση να λυθεί άμεσα ενώ ζήτησε να υπάρξει σχέδιο όχι μόνο για τον εγγονό της και τη σύζυγό του, αλλά και τις μελλοντικές βασιλικές γενιές, όπως τα παιδιά των εγγονών της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως η Ελισάβετ δεν έχει ακόμη συναντήσει τον εγγονός της Χάρι και πως δεν έχουν καν μιλήσει.«Η βασίλισσα είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις», λέει πηγή από το Παλάτι στην Telegraph ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως χθες όλοι οι αξιωματούχοι που καλούνται να βρουν λύση ήταν σε συσκέψεις.

Στις ομάδες της βασίλισσας, του γιου της Καρόλου και των γιων του, Ουίλιαμ και Χάρι έχουν δοθεί οδηγίες να εργαστούν «με αμείωτους ρυθμούς» για να βρουν «λύσεις», σύμφωνα με μια πηγή στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την οποία επικαλούνται το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News και το πρακτορείο ειδήσεων Press association. Η λύση αναμένεται «σε λίγες ημέρες, όχι εβδομάδες», επισήμανε η πηγή.

Στο μεταξύ, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε χθες την βασίλισσα Ελισάβετ να οδηγεί, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση των Χάρι και Μέγκαν οι οποίοι έκτοτε παραμένουν σιωπηλοί.

Η Ελισάβετ διέταξε να λυθεί μέσα σε 72 ώρες το θέμα με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM
Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ