Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μίλησε για τον χωρισμό με τον Τιμ Μπάρτον: «Βαρέθηκα το πένθος»

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μίλησε για τον χωρισμό με τον Τιμ Μπάρτον: «Βαρέθηκα το πένθος» Facebook Twitter
0

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ χώρισε με τον Τιμ Μπάρτον και η ηθοποιός λέει πως έχει πλέον προχωρήσει πολύ στη ζωή της.

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ πρωταγωνιστεί το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του βρετανικού Harper's Bazaar, όπου μεταξύ άλλων μιλά για τον χωρισμό της και την ζωή της μετά. Με τον Τιμ Μπάρτον ήταν μαζί για 13 χρόνια και χώρισαν το 2014. Έχουν δυο παιδιά, μια κόρη 11 ετών, την Νελ και έναν γιο 16 ετών, τον Μπίλι.

«Χωρίζεις, θρηνείς, βαριέσαι το πένθος και τελικά προχωράς», είπε για τον χωρισμού τους. «Είμαι πολύ χαρούμενη με κάποιον άλλον. Ήταν μια αναπάντεχη μαγεία στη ζωή μου», προσθέτει.

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μίλησε για τον χωρισμό με τον Τιμ Μπάρτον: «Βαρέθηκα το πένθος» Facebook Twitter
Ο Tim Burton με την Helena Bonham Carter στην προβολή του «Corpse Bride» στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2005.

Η 53χρονη ηθοποιός με τον 61χρονο σκηνοθέτη συνεχίζουν να είναι φίλοι και μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι, που δεν παντρεύτηκε ποτέ, γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα το 2001, στα γυρίσματα του «Planet of the Apes», Έκτοτε έκαναν μαζί διάφορες κινηματογραφικές επιτυχίες, ανάμεσά τους τα «Charlie and the Chocolate Factory», «Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street», «Alice in Wonderland» και «Dark Shadows».

Το 2015, σε συνέντευξή της πάλι στο Harper's Bazaar, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είχε παραδεχθεί πως παρόλο που έληξαν φιλικά την 13 χρόνων σχέση τους, ο χωρισμός την είχε επηρεάσει έντονα συναισθηματικά. «Περνάς μεγάλο πένθος, είναι ο θάνατος μιας σχέσης, οπότε είναι αρκετά περίπλοκο. Η ταυτότητά σου, τα πάντα αλλάζουν», είχε πει τότε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως σκέφτεται να βάλει μια ταινία «προσοχή» στο μέτωπό της για να προειδοποιεί πως «δεν είμαι ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή, φυλαχτείτε».



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούνται το πιο σεξουαλικό φύλο;

Πολιτισμός / Οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο ακόρεστες σεξουαλικά από τους άνδρες

Η ιστορικός Jean Menzies γράφει για τη γυναικεία επιθυμία στην αρχαιότητα: από την «περιπλανώμενη μήτρα» και τη Σαπφώ μέχρι την Πομπηία, τα αρχαία sex toys και τη σημερινή σεξουαλική ύφεση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Πολιτισμός / Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Η Βάλι Εξπορτ πέθανε στη Βιέννη σε ηλικία 85 ετών. Με έργα όπως το Tapp und Tastkino και το Genital Panic, άλλαξε ριζικά τη φεμινιστική performance και το βλέμμα πάνω στο γυναικείο σώμα.
THE LIFO TEAM
Για ποιον ρόλο πήρε 27 κιλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ και τελικά δεν τον έπαιξε ποτέ;

Πολιτισμός / Για ποιον ρόλο πήρε 27 κιλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ και τελικά δεν τον έπαιξε ποτέ;

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε αλλάξει εντυπωσιακά το σώμα του για έναν ρόλο που τελικά δεν έπαιξε ποτέ. Χρόνια αργότερα, ο Πίτερ Τζάκσον εξήγησε στις Κάννες τι είχε συμβεί πίσω από την αντικατάστασή του.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Ληρ μετά την πτώση του από τη σκηνή

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Ληρ μετά την πτώση του από τη σκηνή

Ο Ίαν ΜακΚέλεν θα ενσαρκώσει ξανά τον Βασιλιά Ληρ, στον πρώτο μεγάλο θεατρικό του ρόλο μετά το ατύχημα του 2024, όταν έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης στο Γουέστ Εντ.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον αποκάλυψε στις Κάννες πώς ο Στίβεν Κόλμπερτ βρέθηκε να γράφει νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Πολιτισμός / Ο Πίτερ Τζάκσον αποκάλυψε στις Κάννες πώς ο Στίβεν Κόλμπερτ βρέθηκε να γράφει τη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Στίβεν Κόλμπερτ είχε προτείνει στον Πίτερ Τζάκσον μια ιδέα για νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πριν ανακοινωθεί το τέλος του Late Show.
THE LIFO TEAM
Στις Κάννες, το πρώτο fashion show γίνεται στο αεροδρόμιο

Πολιτισμός / Στις Κάννες, το πρώτο fashion show γίνεται στο αεροδρόμιο

Πριν ακόμη οι σταρ πατήσουν στο κόκκινο χαλί, το αεροδρόμιο της Νίκαιας έχει ήδη γίνει η πρώτη ανεπίσημη πασαρέλα του Φεστιβάλ Καννών. Από την Ιζαμπέλα Ροσελίνι και τη Ράιλι Κίο μέχρι την Άλια Μπατ, τη Χάιντι Κλουμ και τον Ντιέγκο Κάλβα, οι αφίξεις λειτουργούν πλέον σαν μικρές εμφανίσεις μόδας, όπου η άνεση του ταξιδιού συναντά τις υποχρεώσεις των οίκων.
THE LIFO TEAM
Ο Μπαζ Λούρμαν μετέτρεψε ένα βαγόνι του 1932 σε αρ ντεκό σκηνή πάνω σε ράγες

Πολιτισμός / Ο Μπαζ Λούρμαν μετέτρεψε ένα βαγόνι του 1932 σε αρ ντεκό σκηνή πάνω σε ράγες

Το νέο ιδιωτικό βαγόνι-εστιατόριο της Belmond στο British Pullman έγινε σκηνικό εποχής από τον Μπαζ Λούρμαν και την Κάθριν Μάρτιν, με αρ ντεκό φαντασία, θεατρική μυθολογία και κινηματογραφική λάμψη.
THE LIFO TEAM
«ΜΑΘΟΥ»: Βρέθηκε αρχαίο ελληνικό μήνυμα σε βλήμα 2.100 ετών

Πολιτισμός / «ΜΑΘΟΥ»: Βρέθηκε αρχαίο ελληνικό μήνυμα σε βλήμα 2.100 ετών

Μια μολύβδινη βολίδα σφενδόνης από την αρχαία Ίππο, κοντά στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, φέρει την ελληνική επιγραφή «ΜΑΘΟΥ». Οι ερευνητές τη διαβάζουν ως σαρκαστικό μήνυμα προς τον εχθρό, κάτι σαν «πάρε το μάθημά σου», αποκαλύπτοντας μια απρόσμενα ανθρώπινη πλευρά του αρχαίου πολέμου: μαζί με το βλήμα ταξίδευε και ο χλευασμός.
THE LIFO TEAM