Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μίλησε για τον χωρισμό με τον Τιμ Μπάρτον: «Βαρέθηκα το πένθος»

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μίλησε για τον χωρισμό με τον Τιμ Μπάρτον: «Βαρέθηκα το πένθος» Facebook Twitter
0

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ χώρισε με τον Τιμ Μπάρτον και η ηθοποιός λέει πως έχει πλέον προχωρήσει πολύ στη ζωή της.

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ πρωταγωνιστεί το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του βρετανικού Harper's Bazaar, όπου μεταξύ άλλων μιλά για τον χωρισμό της και την ζωή της μετά. Με τον Τιμ Μπάρτον ήταν μαζί για 13 χρόνια και χώρισαν το 2014. Έχουν δυο παιδιά, μια κόρη 11 ετών, την Νελ και έναν γιο 16 ετών, τον Μπίλι.

«Χωρίζεις, θρηνείς, βαριέσαι το πένθος και τελικά προχωράς», είπε για τον χωρισμού τους. «Είμαι πολύ χαρούμενη με κάποιον άλλον. Ήταν μια αναπάντεχη μαγεία στη ζωή μου», προσθέτει.

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μίλησε για τον χωρισμό με τον Τιμ Μπάρτον: «Βαρέθηκα το πένθος» Facebook Twitter
Ο Tim Burton με την Helena Bonham Carter στην προβολή του «Corpse Bride» στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2005.

Η 53χρονη ηθοποιός με τον 61χρονο σκηνοθέτη συνεχίζουν να είναι φίλοι και μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι, που δεν παντρεύτηκε ποτέ, γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα το 2001, στα γυρίσματα του «Planet of the Apes», Έκτοτε έκαναν μαζί διάφορες κινηματογραφικές επιτυχίες, ανάμεσά τους τα «Charlie and the Chocolate Factory», «Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street», «Alice in Wonderland» και «Dark Shadows».

Το 2015, σε συνέντευξή της πάλι στο Harper's Bazaar, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είχε παραδεχθεί πως παρόλο που έληξαν φιλικά την 13 χρόνων σχέση τους, ο χωρισμός την είχε επηρεάσει έντονα συναισθηματικά. «Περνάς μεγάλο πένθος, είναι ο θάνατος μιας σχέσης, οπότε είναι αρκετά περίπλοκο. Η ταυτότητά σου, τα πάντα αλλάζουν», είχε πει τότε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως σκέφτεται να βάλει μια ταινία «προσοχή» στο μέτωπό της για να προειδοποιεί πως «δεν είμαι ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή, φυλαχτείτε».



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Καλεσμένος στο podcast της Μισέλ Ομπάμα και του Κρεγκ Ρόμπινσον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε για την AI στο Χόλιγουντ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή».
THE LIFO TEAM
Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM