Η Carrie Fisher απαντά σε όσους σχολίαζαν στο Τwitter το σώμα και την ηλικία της στο Star Wars

Η Carrie Fisher απαντά σε όσους σχολίαζαν στο Τwitter το σώμα και την ηλικία της στο Star Wars Facebook Twitter
0
Η Carrie Fisher απαντά σε όσους σχολίαζαν στο Τwitter το σώμα και την ηλικία της στο Star Wars Facebook Twitter

Στην αντεπίθεση περνά η Carrie Fisher, που αποφάσισε να απαντήσει στα δεκάδες σχόλια που δέχεται στα social media αναφορικά με την επανεμφάνισή της και κυρίως την εμφάνισή της στη νέα ταινία "Star Wars: The Force Awakens".

Η 59χρονη ηθοποιός, εμφανώς ενοχλημένη από το τρολάρισμα που δέχεται από τους χρήστες στο Twitter, τοποθετήθηκε δημοσίως για όλα όσα ακούει να λένε για εκείνη.

"Σας παρακαλώ σταματήστε να τσακώνεστε για το αν γέρασα καλά ή όχι" έγραψε στο Twitter η Fisher, που ενσαρκώνει την Leia Organa- αυτή τη φορά όμως ως στρατηγός κι όχι ως πριγκίπισσα. "Δυστυχώς πληγώνει και τα τρία μoυ αισθήματα. Το σώμα μου δεν έχει γεράσει τόσο καλά όσο εγώ. Άντε παρατήστε μας" συμπληρώνει. Αργότερα πρόσθεσε και το εξής: "Τα νιάτα και η ομορφιά δεν είναι επιτεύγματα, είναι προσωρινά προϊόντα χαράς του χρόνου και/ή του DNA. Μην τρελαίνεστε με τίποτα από τα δύο".


Η ηθοποιός υποστήριξε πως η φυσική εμφάνιση δεν θα έπρεπε να είναι αυτό που την χαρακτηρίζει, σχολιάζοντας: "Το σώμα μου είναι η τσάντα για το μυαλό μου, με κουβαλάει σε όλα αυτά τα μέρη και μπροστά από όλα αυτά τα πρόσωπα που υπάρχει κάτι να δεις ή να πεις".

Κάποιοι χρήστες συμφώνησαν μαζί της, τονίζοντας πως οι άντρες συμπρωταγωνιστές της Harrison Ford και Mark Hamill δεν δέχονται τέτοια σχόλια παρόλο που επίσης έκαναν comeback σε μεγάλη ηλικία. Κάποιοι άλλοι όμως έγιναν πυρ και μανία μετά την δημόσια τοποθέτησή της, κατηγορώντας την πως σαν δημόσιο πρόσωπο όφειλε να είναι πιο προετοιμασμένη για τα αρνητικά σχόλια που θα γραφτούν στο ίντερνετ.

Νωρίτερα τον Δεκέμβριο, η Fisher αποκάλυψε πως ένιωσε πιεσμένη να χάσει βάρος προκειμένου να επιστρέψει ως Leia. Η ηθοποιός είπε πως ένιωσε την υποχρέωση να χάσει 16 κιλά για λογαριασμό μιας κινηματογραφικής βιομηχανίας που "μεταχειρίζεται την ομορφιά σαν επίτευγμα". Τέτοιες συμπεριφορές, τόνισε, είναι "παράλογες".

Η Fisher, που ήταν μόλις 19 ετών όταν γύρισε την ταινία Star Wars το 1977, κατά καιρούς έχει συμβουλεύσει άλλους πρωταγωνιστές της σειράς να "μην δέχονται όσα δέχθηκε εκείνη τότε", όπως χαρακτηριστικά είπε στη νεαρή Daisy Ridley, με αφορμή το χρυσό μπικίνι που υποστηρίζει πως την υποχρέωσαν να φορέσει στην ταινία "Η επιστροφή των Τζεντάι".

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM