ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η Cardi B συνάντησε τον Μπέρνι Σάντερς - Πώς θα πάρει μέρος στην καμπάνια του

Η Cardi B συνάντησε τον Μπέρνι Σάντερς - Πώς θα πάρει μέρος στην καμπάνια του Facebook Twitter
0

Με τον Μπέρνι Σάντερς, που διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020 συναντήθηκε η Cardi B, η οποία θα πάρει μέρος στην καμπάνια του γερουσιαστή.  

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το CNN, η Cardi B και ο Μπέρνι Σάντερς συζήτησαν για την κλιματική αλλαγή, τα φοιτητικά δάνεια και τον κατώτατο μισθό. Μιλώντας στο CNN, χθες Δευτέρα, ο Μπέρνι Σάντερς, ανέφερε ότι θα συνεργαστεί με την Cardi B για τη δημιουργία ενός βίντεο στα πλαίσια της καμπάνιας του, με στόχο την ενεργοποίηση των νεότερων ψηφοφόρων.

«Το μέλλον της Αμερικής εξαρτάται από τους νέους ανθρώπους», ανέφερε ο γερουσιαστής από το Βερμόντ προσθέτοντας πως η συμμετοχή των νέων στις εκλογές, παρότι μεγάλη, χρειάζεται να αυξηθεί περαιτέρω. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, πριν τη συνάντηση με τη διάσημη ράπερ από το Μπρονξ, ο Μπέρνι Σάντερς ανέφερε ότι έχει μιλήσει αρκετές φορές με την Cardi B στο τηλέφωνο και την χαρακτήρισε «πραγματικά έξυπνη» προσθέτοντας πως ενδιαφέρεται πολύ για όλα γίνονται στις ΗΠΑ. 

Από την πλευρά της η Cardi B, με ανάρτησή στο Instagram, ευχαρίστησε τον Μπέρνι Σάντερς που μοιράστηκε μαζί της τα σχέδιά του για «το πώς θα αλλάξει τη χώρα».

Παράλληλα ανέφερε ότι μερικές εβδομάδες πριν ρώτησε τους ακολούθους της για το ποια ερώτηση θα έκαναν σε έναν δημοκρατικό υποψήφιο αν είχαν την ευκαιρία. «Πήρα πολλές απαντήσεις και διάλεξα τις δημοφιλέστερες απαντήσεις. Παραμείνετε συντονισμένοι για να δείτε πως [ο Μπέρνι Σάντερς] θα πολεμήσει για οικονομική, φυλετική και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους», έγραψε η Cardi B. 

«Μαζί ας χτίσουμε ένα κίνημα νέων ανθρώπων για να μεταμορφώσουμε τη χώρα. Ας γνωρίσουμε τους υποψήφιους μας», κατέληξε στην ανάρτησή της. 

Με πληροφορίες από CNN/NME/Guardian

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM