Η Cardi B συνάντησε τον Μπέρνι Σάντερς - Πώς θα πάρει μέρος στην καμπάνια του

Η Cardi B συνάντησε τον Μπέρνι Σάντερς - Πώς θα πάρει μέρος στην καμπάνια του Facebook Twitter
0

Με τον Μπέρνι Σάντερς, που διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020 συναντήθηκε η Cardi B, η οποία θα πάρει μέρος στην καμπάνια του γερουσιαστή.  

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το CNN, η Cardi B και ο Μπέρνι Σάντερς συζήτησαν για την κλιματική αλλαγή, τα φοιτητικά δάνεια και τον κατώτατο μισθό. Μιλώντας στο CNN, χθες Δευτέρα, ο Μπέρνι Σάντερς, ανέφερε ότι θα συνεργαστεί με την Cardi B για τη δημιουργία ενός βίντεο στα πλαίσια της καμπάνιας του, με στόχο την ενεργοποίηση των νεότερων ψηφοφόρων.

«Το μέλλον της Αμερικής εξαρτάται από τους νέους ανθρώπους», ανέφερε ο γερουσιαστής από το Βερμόντ προσθέτοντας πως η συμμετοχή των νέων στις εκλογές, παρότι μεγάλη, χρειάζεται να αυξηθεί περαιτέρω. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, πριν τη συνάντηση με τη διάσημη ράπερ από το Μπρονξ, ο Μπέρνι Σάντερς ανέφερε ότι έχει μιλήσει αρκετές φορές με την Cardi B στο τηλέφωνο και την χαρακτήρισε «πραγματικά έξυπνη» προσθέτοντας πως ενδιαφέρεται πολύ για όλα γίνονται στις ΗΠΑ. 

Από την πλευρά της η Cardi B, με ανάρτησή στο Instagram, ευχαρίστησε τον Μπέρνι Σάντερς που μοιράστηκε μαζί της τα σχέδιά του για «το πώς θα αλλάξει τη χώρα».

Παράλληλα ανέφερε ότι μερικές εβδομάδες πριν ρώτησε τους ακολούθους της για το ποια ερώτηση θα έκαναν σε έναν δημοκρατικό υποψήφιο αν είχαν την ευκαιρία. «Πήρα πολλές απαντήσεις και διάλεξα τις δημοφιλέστερες απαντήσεις. Παραμείνετε συντονισμένοι για να δείτε πως [ο Μπέρνι Σάντερς] θα πολεμήσει για οικονομική, φυλετική και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους», έγραψε η Cardi B. 

«Μαζί ας χτίσουμε ένα κίνημα νέων ανθρώπων για να μεταμορφώσουμε τη χώρα. Ας γνωρίσουμε τους υποψήφιους μας», κατέληξε στην ανάρτησή της. 

Με πληροφορίες από CNN/NME/Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Καλεσμένος στο podcast της Μισέλ Ομπάμα και του Κρεγκ Ρόμπινσον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε για την AI στο Χόλιγουντ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή».
THE LIFO TEAM
Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM