Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε το πιο αστείο και διαφορετικό Carpool Karaoke μαζί με τον Τζέιμς Κόρντεν

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε το πιο αστείο και διαφορετικό Carpool Karaoke μαζί με τον Τζέιμς Κόρντεν Facebook Twitter
0

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις της και θυμήθηκε τον παλιό καλό καιρό όταν τραγουδούσε, πρωταγωνιστώντας σε ένα βίντεο- παρωδία της ταινίας «Mannequin» (1987) παρέα με τον Τζέιμς Κόρντεν.

Καλεσμένη στην εκπομπή Late Late Show του γνωστού παρουσιαστή, εκτός από το παραδοσιακό Carpool Karaoke, η ίδια υποδύθηκε τον ρόλο που έπαιζε στην ταινία η Κιμ Κατράλ και αυτός εκείνον του Άντριου Μακάρθι ενώ μαζί τραγούδησαν και την επιτυχία του 1997 «Spice Up Your Life». 

Στο βίντεο- παρωδία, ο Κόρντεν υποτίθεται πως ερωτεύεται μια κούκλα (την Βικτόρια) που νομίζει πως είναι αληθινός άνθρωπος και όλοι, φυσικά, τον περνούν για τρελό. Όταν εκείνη του λέει πως θέλει να είμαι με τους ομοίους της, αυτός όντας ερωτοχτυπημένος αποφασίζει να την πάει στην βιτρίνα του καταστήματος, που θεωρεί σπίτι της. Και στο δρόμο, τραγουδούν μέσα στο αυτοκίνητο φυσικά, το «Spice Up Your Life».

Δείτε το βίντεο: 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM