Η Ariana Grande υπερασπίστηκε δημοσίως τον αρραβωνιαστικό της Pete Davidson, όταν εντόπισε χλευαστικά σχόλια εναντίον του στο διαδίκτυο.

 

Η 25χρονη ποπ σταρ, φανερά ενοχλημένη με σχόλια στο Twitter, απάντησε εναντίον ενός μπλογκ, του Barstool Sports, το οποίο μοιράστηκε το άρθρο του με τίτλο: «Does Pete Davidson have butthole eyes?».

 

Το άρθρο είναι γεμάτο προσβλητικά σχόλια για το βλέμμα του νεαρού ηθοποιού και σχολιάζει ποικιλοτρόπως το αν τα μάτια του μοιάζουν με ένα συγκεκριμένο ανατομικό σημείο.

 

«Γνωρίζετε πως αυτός ο άνθρωπος πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα, σωστά; Καταλαβαίνεται τι κάνετε με αυτό που γράφετε...; Απλά θέλω να είναι σίγουρη!», έγραψε η Ariana Grande ως απάντηση.

 

Η Ariana Grande απαντά σε τρολς που χλευάζουν τα μάτια του συντρόφου της μιλώντας για πρόβλημα υγείας του

 

Ο Davidson, 24 ετών, πάσχει από τη νόσο του Crohn, που συχνά χαρακτηρίζεται ως σοβαρή αυτοάνοση διαταραχή. Τα συμπτώματα συχνά περιλαμβάνουν χρόνια διάρροια, απώλεια βάρους και κοιλιακό άλγος. Περίπου το 10% των ανθρώπων που πάσχουν από τέτοιες εντερικές διαταραχές αντιμετωπίζουν αφυδάτωση που με τη σειρά της προκαλεί οφθαλμολογικά προβλήματα όπως φλεγμονή, ξηροφθαλμία και ερυθρότητα, σύμφωνα με το Ίδρυμα Crohn & Colitis.

 

Αυτός είναι προφανώς ο λόγος που ο σύντροφος της τραγουδίστριας έχει κατά καιρούς εμφανιστεί με βλέμμα που μοιάζει μη φυσιολογικό, σύμφωνα με την ίδια.

 

Ο νεαρός κωμικός έχει μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά του το 2016 και έχει πει ότι υποφέρει από την εφηβεία του ενώ παράλληλα την αντιμετωπίζει με χρήση φαρμακευτικής κάνναβης.

 

Το μπλογκ πάντως όχι απλά δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά πέρασε στη αντεπίθεση και δημοσίευσε ένα άρθρο γιατρού ο οποίος λέει πως η νόσος Crohn δεν μπορεί να συσχετιστεί άμεσα με την όψη που έχουν τα μάτια του Pete Davidson.