Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της

Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της Facebook Twitter
0

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε δημοσίως μαζί με όλα τα παιδιά της, κάτι που γενικά δεν συνηθίζει, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Η 43χρονη ηθοποιός δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά της, χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο αλλά φαίνεται πως οι πρόσφατες πρεμιέρες των «The Boy Who Harnessed The Wind» και «Serendipity» ήταν αρκετά σημαντικές για να ζητήσει στα παιδιά της να την συνοδεύσουν. 

Το βράδυ της Δευτέρας η Τζολί πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Boy Who Harnessed The Wind» μαζί και με τα έξι παιδιά της- Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, και τα δίδυμα Vivienne and Knox, 10. 

Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της Facebook Twitter

Πριν μερικές ημέρες η ηθοποιός είχε πάει στην πρεμιέρα του ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Doc Fortnight του MoMA για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Serendipity» αλλά τότε την συνόδευαν μόνο τέσσερα από τα παιδιά της, οι Maddox, Pax, Zahara και Shiloh.

Η Αντζελίνα Τζολί είπε πρόσφατα πως ως γονιός, είναι εντάξει με το να μην συμπεριφέρονται άψογα τα παιδιά της, για την ακρίβεια τα προτιμάει λίγο «επαναστάτες». «Όλα τα παιδιά μου έχουν μια καλή επαναστατική πλευρά που είναι υπέροχη και φιλοπερίεργη. Δεν θέλω να είναι αυτά τα μικρά ανθρωπάκια που συμπεριφέρονται άψογα και λένε μόνο ό,τι είναι κατάλληλο απλώς επειδή το λέω εγώ... πρέπει να βρουν τον εαυτό τους», έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM