Η Αλίσια Σιλβερστόουν και ο Κρίστοφερ Τζαρέκι χώρισαν μετά από 20 χρόνια σχέσης

Η Αλίσια Σιλβερστόουν και ο Κρίστοφερ Τζαρέκι χώρισαν μετά από 20 χρόνια σχέσης Facebook Twitter
0

Μετά από 20 χρόνια σχέσης, η Αλίσια Σιλβερστόουν χώρισε με τον Κρίστοφερ Τζαρέκι, με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2005 και έχουν μαζί έναν γιο.

Η γνωστή ηθοποιός γνωρίστηκε με τον ροκ μουσικό έξω από έναν κινηματογράφο το 1997, ούσα τότε στο απόγειο της φήμης της λόγω της ταινίας «Clueless» και το ζευγάρι ήταν έκτοτε μαζί, προχωρώντας σε γάμο το 2005. 

Εκπρόσωπος της Σιλβερστόουν επιβεβαίωσε στο Page Six το χωρισμό τους. 

«Εξακολουθούν να αγαπούν βαθιά και να σέβονται ο ένας τον άλλον και παραμένουν φίλοι αλλά αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν μετά από 20 χρόνια σχέσης. Έχουν έναν γιο τον οποίο θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν μαζί», ανέφερε ο εκπρόσωπος. 

? #yogagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) στις


Ο Κρίστοφερ Τζαρέκι ήταν μέλος του ροκ συγκροτήματος S.T.U.N., που από το 2003 έπαψε να είναι ενεργό. Πρόσφατα έπαιξε με το συγκρότημα The Bathroom Murderers και ήταν παραγωγός μιας ραδιοφωνικής εκπομπής. Επίσης είχε παίξει έναν μικρό ρόλο στην ταινία της Σιλβερστόουν «Vamps». 

Και οι δύο είναι vegan και ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, ενώ έχουν υιοθετήσει μαζί πολλούς σκύλους από καταφύγια. 

Look at this beautiful precious baby! ? I could never eat you sweet one. Factory cows are artificially impregnated in order for their bodies to produce milk. Calves of dairy cows are separated from their mothers less than 24 hours after birth! While the mothers are taken away to be abused for their fresh supply of milk, their babies are either raised to eventually replace their mommas as dairy cows (if it's a female) or taken away to be slaughtered for veal (if it's a male). They cry in agony for their babies! Can you imagine being separated from your child almost immediately after they're born? Please consider this next time you are thinking of purchasing dairy. There are so many fabulous alternatives available that are kind to your body, kind to our planet and animals, and taste just as delicious! ?: @danlemkus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) στις


Έχουν έναν γιο, τον 6χρονο Μπέαρ Μπλου. Η ηθοποιός έκανε διακοπές στη Χαβάη μαζί με του όταν έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού. 

Η Αλίσια Σιλβερστόουν εμφανίστηκε πρόσφατα στην ταινία «The Killing of a Sacred Deer» με τους Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φάρελ και για την ερμηνεία της έλαβε πολύ καλές κριτικές. 

Bear and I on our Hawaiian adventure. My sweet sweet love ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Πολιτισμός / Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Με τον γενικότερο τίτλο «Δεν ταξίδεψα ποτέ στην Αυστραλία» ο σκηνοθέτης και μουσικός οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις. Προβολές, installations, μια συναυλία και μια έκθεση φωτογραφίας, στη Στέγη, από τις 5 ως τις 7 Ιουνίου.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM