Η 56χρονη Nicola Griffin σπάει τα ταμπού της ηλικίας στο Sports Illustrated και γράφει ιστορία

Η 56χρονη Nicola Griffin σπάει τα ταμπού της ηλικίας στο Sports Illustrated και γράφει ιστορία Facebook Twitter
6

Στην ηλικία των 56 και με μόλις τρία χρόνια "προϋπηρεσίας", η Nicola Griffin κατάφερε ίσως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα της σαν μοντέλο, καθώς όχι μόνο εξασφάλισε μια θέση στο Sports Illustrated Φεβρουαρίου αλλά και την ευκαιρία να ενισχύσει εκ νέου την αντίληψη πως η ομορφιά ενός σώματος δεν έχει μέγεθος. σχήμα, αλλά κυρίως δεν έχει ηλικία.

Στο επόμενο τεύχος που κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου, περιέχεται αφιέρωμα στην καμπάνια "#SwimSexy" της εταιρείας Swimsuits for All, που ειδικεύεται στα plus-size μαγιό.

"Ελπίζω οι γυναίκες από όλο αυτό να καταλάβουν πως μπορείς να νιώθεις φανταστικά σε κάθε μέγεθος και κάθε σχήμα" λέει η Nicola Griffin. "Υγιής, ευτυχισμένη και λαμπερή, ανεξάρτητα από την ηλικία που έχεις, δείχνοντας καλά και νιώθοντας καλά" συμπληρώνει η 56χρονη Βρετανή, που έγινε διάσημη όταν μια εταιρεία στην Αγγλία έψαχνε για κάποιον με γκρίζα μαλλιά και τώρα δουλεύει σαν full-time μοντέλο.

Η 56χρονη Nicola Griffin σπάει τα ταμπού της ηλικίας στο Sports Illustrated και γράφει ιστορία Facebook Twitter
Η Nicola Griffin.

Ωστόσο η Griffin δεν είναι το μοναδικό μοντέλο της Swimsuits for All που λαμβάνει μέρος στη συγκεκριμένη καμπάνια, αφού στις σελίδες του Sports Illustrated θα επιστρέψει για τον ίδιο σκοπό και η Ashley Graham, που πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει ξανά σε παρόμοια διαφήμιση και ήταν το πρώτο plus-size μοντέλο που έμπαινε στο περιοδικό. "Η συμβουλή που έχω να δώσω στις γυναίκες για να νιώσουν πιο σέξι είναι να κοιτάζουν στον καθρέφτη και να επιβεβαιώνουν οι ίδιες τον εαυτό τους. [Να λένε] είμαι όμορφη, είμαι τολμηρή, είμαι υπέροχη. Είστε σέξι. Το αξίζετε" λέει η Graham. 

 

Η 56χρονη Nicola Griffin σπάει τα ταμπού της ηλικίας στο Sports Illustrated και γράφει ιστορία Facebook Twitter
Η Ashley Graham.

Στην καμπάνια εμφανίζεται επίσης και η Philomena Kwao, ακτιβίστρια και μοντέλο από τη Γκάνα. "Ανοίξτε τις παρωπίδες σας και κοιτάξτε πραγματικά μέσα σας, ποιες είστε, τι αντιπροσωπεύετε και τι σας κάνει όμορφες. Αν υπάρχει ένα μέρος του σώματός σας που σας αρέσει, να το γιορτάζετε κάθε μέρα" λέει η Kwao. 

Η 56χρονη Nicola Griffin σπάει τα ταμπού της ηλικίας στο Sports Illustrated και γράφει ιστορία Facebook Twitter
Η Philomena Kwao.

Δείτε τη διαφήμιση της Swimsuits for All με πρωταγωνίστριες τις Nicola Griffin, Ashley Graham και Phenomena Kwao:

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM