Χάρις Αλεξίου: Bλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και λέω «αχ κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου»

Χάρις Αλεξίου: Bλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και λέω «αχ κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

«Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πιά και "λέω αχ κοίτα. ξαναγύρισε η φωνή μου"» είπε σε μία κατάθεση ψυχής η Χάρις Αλεξίου.

Συνέχισε δε, λέγοντας ότι «είναι πολύ ωραίο να το βλέπω αυτό. Γιατί είναι και ένα πράγμα αυτό που δεν μπορείς να πεις ότι είναι οκ, πάμε παρακάτω» συνέχισε η Χάρις Αλεξίου σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ Reworks.

Ερωτώμενη για το ποιο τραγούδι θα έλεγε η Χάρις Αλεξίου είπε ότι «θα έλεγα την Προσευχή (αν είχα ξανά τη φωνή μου). Ας ερχόταν αυτό και θα έβρισκα τραγούδια να πω» είπε η Χάρις Αλεξίου στο podcast Ζοσιμάρ.

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε και για την αλλαγή που έκανε στον στίχο του τραγουδιού της «Πανσέληνος». «Όταν είπα τον στίχο “Τα πλήρωσα με τη φωνή μου” το πείραξα, γιατί κάτι γινόταν μέσα μου εκείνη τη στιγμή, δε βγήκε τυχαία», είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ