H Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε Instagram και το εγκαινίασε με μία της selfie με τα Φιλαράκια

H Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε Instagram και το εγκαινίασε με μία της selfie με τα Φιλαράκια Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram και πρώτη της ανάρτηση ήταν μία selfie στην οποία ποζάρει μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στα Φιλαράκια

«Τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Instagram. Γεια σου Instagram», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον η οποία φαίνεται να χαμογελάει στη φωτογραφία παρέα με τη Λίζα Κούντροου, την Κόρτνεϊ Κοξ, τον Μάθιου Πέρι, τον Ντέιβιντ Σουίμερ και τον Ματ ΛεΜπλανκ. «Οι φίλοι με λένε Τζεν», έγραψε η Άνιστον στην περιγραφή του λογαριασμού της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Σε λιγότερο από μία ώρα η Τζένιφερ Άνιστον συγκέντρωσε πάνω από 200.000 followers, ενώ με τη σειρά της ακολούθησε την Τζούλια Ρόμπερτς, τον Άνταμ Σάντλερ, τον Ντέιβιντ Σπέιντ και τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Θερού. Μέσα σε δύο ώρες η φωτογραφία ξεπέρασε το 1.700.000 likes. 

Η Κόρτνεϊ Κοξ είχε εγκαινιάσει το προφίλ της στο Instagram τον Ιανουάριο. Και η πρώτη ανάρτηση της Κοξ είχε σχέση με τα Φιλαράκια, καθώς εμφανίστηκε με την Έλεν Ντε Τζενέρις και τη Λίζα Κούντροου στον διάσημο καναπέ της σειράς. «Γεια σου Instagram. Είμαι εδώ με μία μικρή βοήθεια από τους φίλους μου». 

Νωρίτερα τον Οκτώβριο, η Κοξ δημοσίευσε μία σέλφι της παρέα με την Τζένιφερ Άνιστον, και Ματ Λε Μπλανκ συγκινώντας τους φίλους της διάσημης τηλεοπτικής σειράς. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM