H Chanel ανακοίνωσε πως θα πει «αντίο» στον Καρλ Λάγκερφελντ με τον δικό της τρόπο

H Chanel ανακοίνωσε πως θα πει «αντίο» στον Καρλ Λάγκερφελντ με τον δικό της τρόπο Facebook Twitter
0

Μπορεί για τον σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ να μην υπάρξει δημόσια κηδεία, αλλά ο οίκος Chanel σχεδιάζει την δική του αποχαιρετιστήρια τελετή που θα τιμήσει τη ζωή του και το έργο του.

Ο γερμανός σχεδιαστής μόδας πέθανε την Τρίτη, σε ηλικία 85 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η τελετή θα διοργανωθεί από τον οίκο Chanel, όπως ανακοινώθηκε στη γαλλική εφημερίδα  Le Figaro.

Εκπρόσωποι του οίκου εξήγησαν ότι ο Λάγκερφελντ θα αποτεφρωθεί και θα ακολουθήσει μια αυστηρά ιδιωτική τελετή, αλλά ότι μια ακόμη αποχαιρετιστήρια τελετή θα λάβει χώρα λίγες μέρες μετά.

Ο Λάγκερφελντ είχε μιλήσει προηγουμένως για την τελευταία του επιθυμία, λέγοντας πέρυσι στο περιοδικό Numéro ότι επιθυμούσε μα αποτεφρωθεί και δεν ήθελε κόσμο στη κηδεία του.

Η τελευταία συλλογή του Λάγκερφελντ για τον οίκο Chanel θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού την Τρίτη 5 Μαρτίου.

Η επίδειξη θα είναι αφιερωμένη τη μνήμη του και αναμένεται να κληθούν πολλοί σχεδιαστές και διάσημοι φίλοι του σχεδιαστή.

Η τελετή της Chanel εκτιμάται πως θα γίνει μια μέρα πριν το σόου, αλλά δεν δίνονται ακόμη πληροφορίες για το πότε και πού θα γίνει αυτό.

Η τελευταία συλλογή του Λάγκερφελντ για τον Fendi παρουσιάστηκε στο Μιλάνο χθες, όπου ο ιταλικός οίκος απέδωσε φόρο σε έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε για 54 χρόνια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Καραθάνος

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: «Τζένη Τζένη» - η θρυλική κωμωδία έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την υπογραφή του Νίκου Καραθάνου

Μια αισθηματική κωμωδία-σταθμός έρχεται στο θέατρο μετά από 60 χρόνια, με την ανατρεπτική ματιά του σημαντικού και πολύ αγαπημένου Έλληνα σκηνοθέτη.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ