Forbes: Οι πλουσιότεροι μουσικοί της δεκαετίας - Στην κορυφή καλλιτέχνης που έβγαλε τραγούδι το 2009

Forbes: Οι πλουσιότεροι μουσικοί της δεκαετίας - Στην κορυφή καλλιτέχνης που έβγαλε τραγούδι το 2009 Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους δέκα πλουσιότερους μουσικούς καλλιτέχνες της δεκαετίας και στην κορυφή βρίσκεται ο Dr. Dre με περιουσία 950 εκατ. δολάρια.

Όπως σημειώνει το Forbes, ο μεγιστάνας της hip-hop δεν κυκλοφόρησε άλμπουμ από το 2015, δεν έχει κάνει περιοδεία από την αλλαγή της χιλιετίας και το τελευταίο κομμάτι του κυκλοφόρησε το 2009, όταν συνεργάστηκε για το «Crack a Bottle» του Eminem.

Ωστόσο, ο ο Dr. Dre εξακολουθεί να είναι στην κορυφή της λίστας αυτή τη δεκαετία με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, το μερίδιο 20% του Dre στη Beats αποκτήθηκε από την Apple το 2014 έναντι 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα στον κατάλογο είναι η Τέιλορ Σουίφτ, στη δεύτερη θέση με 825 εκατ. δολάρια, ακολουθούμενη από την Beyoncé με 685 εκατ. δολάρια. Και οι δύο τραγουδίστριες αποκόμισαν κέρδη από περιοδείες, άλμπουμ και συνεργασίες χορηγιών πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με πολύ γνωστά brands.

Η λίστα με τους 10 πλουσιότερους μουσικούς καλλιτέχνες της δεκαετίας:

1. Dr. Dre - 950 εκατομμύρια δολάρια

2. Taylor Swift - 825 εκατομμύρια δολάρια

3. Beyoncé - 685 εκατομμύρια δολάρια

4. U2 - 675 εκατομμύρια δολάρια

5. Diddy - 605 εκατομμύρια δολάρια

6. Elton John - 565 εκατομμύρια δολάρια

7. Jay-Z - 560 εκατομμύρια δολάρια

8. Paul McCartney - 535 εκατομμύρια δολάρια

9. Katy Perry - 530 εκατομμύρια δολάρια

10. Lady Gaga - 500 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM