Εξελίξεις στην υπόθεση με την κατηγορία βιασμού γυναίκας από τον Κρις Μπράουν

Εξελίξεις στην υπόθεση με την κατηγορία βιασμού γυναίκας από τον Κρις Μπράουν Facebook Twitter
1

Ο Αμερικανός ράπερ Κρις Μπράουν αφέθηκε ελεύθερος μετά από 24ωρη κράτηση στο Παρίσι εξαιτίας της καταγγελίας βιασμού εναντίον του.

Μία 25χρονη γυναίκα κατηγόρησε τον Μπράουν πως  μαζί με τον σωματοφύλακα και έναν φίλο του, την επιτέθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, 29 ετών, κρατήθηκε τη Δευτέρα από τις αρχές στο Παρίσι προκειμένου να γίνει μια πρώτη έρευνα των στοιχείων.

Την Τρίτη το βράδυ, μετά την απελευθέρωσή του, ο τραγουδιστής επιτέθηκε στη γυναίκα που εμφανίστηκε ως θύμα βιασμού και με ανάρτησή του διέψευσε όλο το συμβάν.

Το γραφείο του εισαγγελέα είπε ότι η έρευνα συνεχίζεται, ενώ ο δικηγόρος του Μπράουν είπε ότι ο πελάτης του θα ασκήσει αγωγή για δυσφήμιση.

Το φερόμενο ως θύμα δήλωσε στην αστυνομία ότι συναντήθηκε με τον ράπερ σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης κοντά στα Champs Élysées με μια ομάδα άλλων γυναικών. Στη συνέχεια συμφώνησε να πάει στο ξενοδοχείο, του όπου και σημειώθηκε ο βιασμός. Η ίδια φέρεται να περιέγραψε ένα σκηνικό μεγάλης βίας και κακοποίησης από στοιχεία της καταγγελίας που δημοσιεύουν διάφορες πηγές.

Αν και ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος, η έρευνα θα συνεχιστεί από τις αρχές της Γαλλίας

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια