Eurovision 2024: Δεν εμφανίστηκε η Ιρλανδία στην πρόβα

Eurovision 2024 - Family Rehearsal: Δεν εμφανίστηκε η Ιρλανδία στην παρέλαση Facebook Twitter
0

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο διαγωνισμός της Eurovision 2024, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, καθώς η Ιρλανδία δεν εμφανίστηκε στην πρόβα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μάλμε.

Ιρλανδία, Ελλάδα και Ελβετία δεν εμφανίστηκαν μεταξύ των χωρών κατά την παρέλαση της πρόβας, που ονομάζεται και Family Rehearsal καθώς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και νεαρότεροι θεατές. Το Bambie Thug, από το Κορκ, που εκπροσωπεί την Ιρλανδία στη φετινή Eurovision δεν εμφανίστηκε στη σκηνή ούτε για να παρουσιάσει το τραγούδι του. 

Ο λόγος που επικαλείται το Bambie Thug για τη μη παρουσία του στην πρόβα είναι μια κατάσταση που απαιτεί «επείγουσα προσοχή» από τους διοργανωτές, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) έχει αναγνωρίσει τη σοβαρότητα του θέματος και συζητά επί του παρόντος τις απαραίτητες ενέργειες. «Εξετάζουμε το θέμα» δήλωσε εκπρόσωπος στο skynews.com.

Eurovision 2024 - Family Rehearsal: Δεν εμφανίστηκε η Ιρλανδία στην παρέλαση Facebook Twitter

Καθώς οι θαυμαστές της Eurovision περιμένουν με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό, η απροσδόκητη τροπή των γεγονότων έχει δημιουργήσει επιπλέον αγωνία στους φανς λίγο πριν τον διαγωνισμό, καθώς η απουσία του Bambie Thug όσο και του Joost Klein από την Ολλανδία που ανακοινώθηκε πως αποκλείστηκε επισήμως από τον θεσμό ανατρέπουν τα δεδομένα. 

Από την παρέλαση στην αρχή της πρόβας απουσίαζαν επίσης Ελλάδα και Ελβετία, που όμως εμφανίστηκαν στη συνέχεια και παρουσίασαν τα κομμάτια τους κανονικά. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM