Eurovision 2021: Με περιορισμένο αριθμό θεατών ο διαγωνισμός στο Ρότερνταμ

Eurovision 2021: Με περιορισμένο αριθμό θεατών ο διαγωνισμός στο Ρότερνταμ Facebook Twitter
0

Με τη συμμετοχή κοινού θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Το γεγονός μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, επικαλούμενο μια απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης. Η διοργάνωση, με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Twitter, επιβεβαίωσε πως ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών.

Συγκεκριμένα η είσοδος στο Rotterdam Ahoy θα επιτραπεί σε 3.500 άτομα, περίπου το 20% της συνολικής χωρητικότητας. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους είχαν αγοράσει εκείνα του περυσινού διαγωνισμού. Όλοι οι θεατές θα πρέπει να ακολουθήσουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι διοργανωτές είχαν αναφέρει προηγουμένως ότι δεν ήταν σαφές εάν θα επιτρεπόταν η φυσική παρουσία κοινού στους ημιτελικούς και στους τελικούς της εκδήλωσης στις 18-22 Μαΐου, δεδομένου του συνεχιζόμενου υψηλού αριθμού μολύνσεων της Covid-19 στην Ολλανδία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
Πότε οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούνται το πιο σεξουαλικό φύλο;

Πολιτισμός / Οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο ακόρεστες σεξουαλικά από τους άνδρες

Η ιστορικός Jean Menzies γράφει για τη γυναικεία επιθυμία στην αρχαιότητα: από την «περιπλανώμενη μήτρα» και τη Σαπφώ μέχρι την Πομπηία, τα αρχαία sex toys και τη σημερινή σεξουαλική ύφεση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Πολιτισμός / Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Η Βάλι Εξπορτ πέθανε στη Βιέννη σε ηλικία 85 ετών. Με έργα όπως το Tapp und Tastkino και το Genital Panic, άλλαξε ριζικά τη φεμινιστική performance και το βλέμμα πάνω στο γυναικείο σώμα.
THE LIFO TEAM