Εμπλοκή του FBI στο διαζύγιο Πιτ και Τζολί - Συγκεντρώνει στοιχεία και θα αποφασίσει για ομοσπονδιακή έρευνα

Εμπλοκή του FBI στο διαζύγιο Πιτ και Τζολί - Συγκεντρώνει στοιχεία και θα αποφασίσει για ομοσπονδιακή έρευνα Facebook Twitter
2

Νέες διαστάσεις, έξω από το πλαίσιο του "gossip", παίρνει το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ καθώς το περιστατικό στο αεροπλάνο φαίνεται να φτάνει μέχρι και το FBI.

Τα νεότερα αυτή η φορά έρχονται από μεγάλα αμερικανικά δίκτυα τα οποία μεταδίδουν πως το FBI συλλέγει τις πληροφορίες για το υποτιθέμενο περιστατικό στο αεροσκάφος που μετέφερε την οικογένεια από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με το Sky News, η εκπρόσωπος του FBI Laura Eimiller είπε πως ο οργανισμός αξιολογεί αν πρέπει να ανοίξει τη δική του έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο για τους ισχυρισμούς που θέλουν τον Πιτ να υπήρξε βίαιος απέναντι στα παιδιά του μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας ανώνυμες πηγές, ανέφεραν ότι ο ηθοποιός είναι υπό έρευνα από τον οργανισμό παιδικής πρόνοιας. Ωστόσο η έρευνα θα πρέπει να περάσει στο FBI καθώς το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στον αέρα, κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες διέψευσε χθες πολλαπλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές έπειτα από την καταγγελία για περιστατικό λεκτικής και σωματικής κακοποίησης απέναντι στα παιδιά του. «Δεν ερευνούμε τον Μπραντ Πιτ για κανένα περιστατικό κακοποίησης» ανέφερε η αστυνομικός Jenny Houser, για να προσθέσει: «Δεν έχουμε ενημερωθεί για καμία καταγγελία που να εμπίπτει στη δικαιοδοσία μας».

Τα νεότερα δημοσιεύματα, μετά τη διάψευση, έκαναν όμως λόγο για εμπλοκή της πρόνοιας και εμφανίζουν τους αρμόδιους να έχουν ήδη πάρει ξεχωριστές συνεντεύξεις από τους Πιτ και Τζολί. Σύμφωνα δε με το ΤΜΖ, τις επόμενες μέρες θα γίνει το ίδιο και με τα παιδιά. Εντύπωση προκαλεί το ενδιαφέρον πως εδώ και 24 ώρες δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση όλων των παραπάνω από καμία πλευρά. H Daily Mail επιμένει με σημερινό δημοσίευμα πως ο καβγάς έγινε και ήταν μεταξύ του Μπραντ Πιτ και του γιου του Maddox. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ THE WEEK 783

Πολιτισμός / 18 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (22-28/9/2023)

Οι Villagers of Ioannina City ανηφορίζουν στον Λυκαβηττό, η μεγάλη αναδρομική έκθεση έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες της και το πρώτο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταφθάνει στην Αθήνα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ