Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη καταστροφή που προκλήθηκε από τις πυρκαγιές. Τα Σωματεία μας συμμετέχουν στην επείγουσα έκκληση των Δομών Αλληλεγγύης συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδίδονται στο γκαράζ του Εθνικού Θεάτρου.

 

Η ανακοίνωση των Σωματείων

Ένα τεράστιο "δεν πάει άλλο", πλανάται εδώ και μια βδομάδα, πάνω από τη χώρα. Μπροστά στην πρωτοφανή αυτή καταστροφή, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους Πυρόπληκτους και ειδικά τα πιο ευάλωτα κοινωνικά στρώματα, που βιώνουν με τον πιο καταστροφικό τρόπο τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και της διαχρονικά ελλιπούς θωράκισης της χώρας μας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της, αλλά και της έλλειψης συνολικού θεσμικού πλαισίου προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Τα Σωματεία μας συμμετέχουν στην επείγουσα έκκληση των Δομών Αλληλεγγύης συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους για να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή, για να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον.

 

Υπάρχουν ανάγκες και για αυτό δηλώνουμε παρόντες και παρούσες, οργανώνοντας συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο γραφείο του Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού θεάτρου, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24 είσοδο γκαράζ, από Δευτέρα 9/8 μέχρι την Πέμπτη 12/8 (τις μη εργάσιμες ώρες μπορείτε τα αφήνετε στον φύλακα).

 

Σεντόνια κουβέρτες σε καλή κατάσταση, powerbank, φορτιστές, sleepinbags, στρώματα camping, φτυάρια, γάλα εβαπορέ, ξηρές τροφές και ζωοτροφές, μωρομάντηλα, σαμπουάν, πάνες, χαρτιά υγείας, οδοντόκρεμες κ.λ.π.

 

Σας καλούμε όλους και όλες να προσφέρετε οτιδήποτε μπορείτε από τα παραπάνω και ότι άλλο θεωρεί ο κάθε ένας χρήσιμο.