Ed Sheeran: Έκοψα τις κακές συνήθειες μόλις έγινα πατέρας- Το νέο βίντεο κλιπ και η προσωπική εξομολόγηση

Ed Sheeran: Έκοψα τις κακές συνήθειες μόλις έγινα πατέρας- Το νέο βίντεο κλιπ και η προσωπική εξομολόγηση Facebook Twitter
0

Μπορεί να είχε «καλομάθει» στις κακές συνήθειες, όμως ο ερχομός της κόρης του τα άλλαξε όλα για τα καλά. Ο Εντ Σίραν, όχι μόνο αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής, να αθλείται, να τρώει υγιεινά και να δουλεύει 9-5 αλλά το «γιορτάζει» και με το νέο του τραγούδι: Bad Habits.

Κακές συνήθειες, τις οποίες όμως αποποιείται και στο βιντεοκλίπ, παρ’ότι δείχνει βουτηγμένος σε αυτές σαν ένα ξωτικό βαμπίρ ντυμένο στα ροζ.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC, ο  διάσημος ποπ σταρ δηλώνει πως έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή, μετά την γέννηση της κόρης του, Λίρα. «Μόλις η Σέρι μου είπε ότι ήταν έγκυος, η ζωή μου άλλαξε, και από πλευράς εργασίας και από πλευράς υγείας… Αρχισα να ασκούμαι περισσότερο, να προσέχω τι βάζω στο στόμα μου, είτε πρόκειται για φαγητό είτε για αλκοόλ» εξομολογήθηκε στον Γκρεγκ Τζέιμς του BBC Radio 1.

Τα νέα του – πιο υγιή-  ωράρια άλλωστε ξάφνιασαν και τους παραγωγούς του που είχαν συνηθίσει να τελειώνουν τις ηχογραφήσεις στις 2 μετά τα μεσάνυχτα: «Οι παραγωγοί μου είχαν πραγματικά φρικάρει! Βρισκόμουν στο Λος Άντζελες, στα στούντιο με τα οποία συνεργάζομαι και με παραγωγούς που συνήθως ξεκινούν τη δουλειά στις 6 το απόγευμα και τελειώνουν στις 6 το ξημέρωμα με σταρ όπως ο Ποστ Μαλόουν και η Ντούα (Λίπα)… Κι εγώ ήμουν τύπου “Nαι, θα ξεκινήσουμε στις 9” κι εκείνοι ήταν "Ορίστε;". Νομίζω πως τελικά ήταν καλύτερα! Δουλεύαμε με λιγότερη φασαρία!»

Ο Εντ Σίραν και η σύζυγός του Σέρι Σίμπορν ανακοίνωσαν πέρυσι τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, της Λίρα Αντάρκτικα Σίμπορν-Σίραν, και δήλωναν στους φαν «απόλυτα ερωτευμένοι». Αργότερα ο ποπ σταρ αποκάλυψε πως η νεογέννητη κόρη του δεν είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του, καθώς «κλαίει κάθε φορά» που της παίζει ένα του τραγούδι.

Σε άλλη συνέντευξή του στην Αpple Music, ο Σίραν έχει παραδεχθεί πως από τότε που έγινε πατέρας, βλέπει πλέον με τελείως διαφορετικά μάτια τους γονείς του: «Νιώθω πλέον αυτήν την απέραντη, την αιώνια ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό απέναντί τους, τώρα που ξέρω τι πέρασαν με μένα, και εγώ το περνάω τώρα με την κόρη μου. Βλέπω ανθρώπους και λέω μέσα μου “αυτός είναι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο” και την ίδια στιγμή ξέρω πως ξεκίνησε όπως κι εγώ, μη γνωρίζοντας τίποτε. Κι εγώ μαθαίνω μέρα με τη μέρα και αυτό είναι καταπληκτικό!».

Ο 30χρονος σταρ μίλησε για πρώτη φορά για το νέο του single από το 5ο άλμπουμ του, που δεν έχει ακόμη τίτλο. Το Bad Habits είναι ένα χορευτικό ποπ χιτ στο οποίο ο τραγουδιστής, ως ένα παράξενο, συμπαθητικό βαμπίρ με πεταχτούς κυνόδοντες και ροζ κοστούμι, πετά πάνω από σοκάκια.

«Εγραψα αυτό το τραγούδι τον Ιανουάριο, όταν είχα ήδη τελειώσει το άλμπουμ. Ηθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι τρελό, πέρα από αυτά στα οποία έχω συνηθίσει το κοινό, πέρα από τις μπαλάντες» λέει στο BBC. Καυτηριάζοντας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος, ο Εντ Σίραν επισημοποιεί και το δικό του πέρασμα σε μια άλλη, πιο ώριμη ζωή.

Οι φαν του αναμένουν σήμερα το βράδυ να τον ακούσουν στην διαδικτυακή συναυλία στο πλαίσιο του Euro 2020, η οποία θα προβληθεί από το κανάλι του στο TikTok.

Ο διάσημος ποπ σταρ, ο οποίος υποστηρίζει την Ipswich Town FC και μάλιστα είναι και χορηγός της εμφάνισης της ομάδας, δήλωσε ανυπόμονος για την αποψινή εμφάνιση στο Portman Road, όπου θα παίξει πρώτη φορά live και το νέο του single «Βad habbit»: «Ανυπομονώ να παίξω live από το Portman Road. Είναι ένα μέρος που λατρεύω. Ανυπομονώ να παίξω μερικά αγαπημένα (κομμάτια) των fans, καθώς και το νέο μου κομμάτι για πρώτη φορά. Θα τα πούμε στις 25 Ιουνίου».

Η συναυλία θα είναι μέρος της εκπομπής UEFA Euro 2020 του TikTok. Η εφαρμογή βίντεο για κινητά είναι επίσημος χορηγός του τουρνουά ποδοσφαίρου. Δεν θα υπάρχει ζωντανό κοινό και θα είναι δωρεάν η προβολή στις 21:00 τοπική ώρα.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM