Βασιλική αγγελία: Ζητείται βοηθός για τη Βασίλισσα, αλλά θα πρέπει να έχει ψυχραιμία

Βασιλική αγγελία: Ζητείται βοηθός για τη Βασίλισσα, αλλά θα πρέπει να έχει ψυχραιμία Facebook Twitter
0

Σήμερα λήγει η προθεσμία για υποβολή βιογραφικών όσων φιλοδοξούν να κερδίσουν τη θέση βοηθού της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητά έναν προσωπικό βοηθό για να εργαστεί στο Μπάκιγχαμ. Το Παλάτι έχει δημοσιεύσει μια αγγελία που δεν απαιτεί έναν, αλλά δύο βοηθούς. Πρόκειται για μία μόνιμη θέση, και μια προσωρινή θέση για να συμπληρώσει μια άδεια μητρότητας. Και οι δύο θέσεις είναι για τα γραφεία της βασιλικής υπηρεσίας στη Βρετανία, αλλά σημειώνεται πως οι βοηθοί θα χρειάζεται να ταξιδεύουν.

Αν και δεν αναφέρεται η αμοιβή για τη θέση, τα βρετανικά μμε λένε πως η θέση απολαμβάνει ένα «ανταγωνιστικό σύνολο μισθών και παροχών». Ο ιδανικός υποψήφιος για την πλήρη απασχόληση, θα πρέπει να είναι σε θέση να εργάζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή για συνολικά 37,5 ώρες την εβδομάδα, σύμφωνα με την αγγελία.

Οι ευθύνες του βοηθού περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον συντονισμό των ταξιδιών και διαχείρισης αλληλογραφίας, καθώς και την παροχή υποστήριξης στον προγραμματισμό και την εκτέλεση των βασιλικών καθηκόντων. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν «εξαιρετικές» διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, να μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά ακόμη και με «ελάχιστη καθοδήγηση και επίβλεψη» και να έχουν εκτενή εμπειρία», αναφέρεται στην αγγελία. Ωστόσο σημειώνεται πως ο βοηθός θα πρέπει να είναι ψύχραιμος και οργανωτικός ακόμη και όταν υποβάλλεται σε πίεση.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM