Αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου: «Αναγκάστηκα να κάνω σεξ μαζί του, όταν ήμουν ανήλικη»

Αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου: «Αναγκάστηκα να κάνω σεξ μαζί του, όταν ήμουν ανήλικη» Facebook Twitter
1

Μια Αμερικανίδα που λέει πως αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου σε ηλικία 17 ετών έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή Panorama του BBC.

Η Virginia Giuffre, μια από τις γυναίκες που κατηγορεί τον Τζέφρι Έπσταϊν, λέει πως τόσο εκείνη όσο και ο πρίγκιπας Άντριου «γνωρίζουν τι συνέβη». Ο Δούκας του Γιορκ, από την πλευρά του, αρνείται πως είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Νωρίτερα η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου υπερασπίστηκε την απόφασή της να μην προχωρήσει με τις κατηγορίες περί trafficking της Giuffre εναντίον του Έπσταϊν, σημειώνοντας πως «δεν είναι η αρμόδια αρχή» για να ερευνήσει τους ισχυρισμούς της γυναίκας.

Αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου: «Αναγκάστηκα να κάνω σεξ μαζί του, όταν ήμουν ανήλικη» Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Άντριου με την Virginia Giuffre. Πηγή: Florida Southern District Court

Η Giuffre, που τότε ονομαζόταν Virginia Roberts, υποστηρίζει πως αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου τρεις φορές το διάστημα μεταξύ 2001 -όταν ήταν 17 ετών- και 2002, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρη και το ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ χαρακτήρισε τις κατηγορίες «ψευδείς και αβάσιμες».

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο BBC, ο πρίγκιπας Άντριου είπε πως τα φερόμενα περιστατικά «δεν συνέβησαν ποτέ». Στην ειδική εκπομπή Panorama, που θα προβληθεί στις 2 Δεκεμβρίου αλλά γυρίστηκε πριν την συνέντευξη του πρίγκιπα, η Giuffre λέει: «Ήταν πραγματικά μια τρομακτική στιγμή στη ζωή μου. Ξέρει και ξέρω τι έγινε. Και υπάρχει μόνο ένας από εμάς που λέει την αλήθεια».

Ο πρίγκιπας Άντριου, το τρίτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σωρεία ερωτημάτων για τις σχέσεις του με τον Έπσταϊν, Αμερικανό χρηματιστή που αυτοκτόνησε τον Αύγουστο εν αναμονή της δίκης του για κατηγορίες περί trafficking. 

Μετά την συνέντευξή του στο BBC, ο πρίγκιπας προκάλεσε σάλο με την φιλία του με τον Έπσταϊν καταλήγοντας να παραιτηθεί τελικά από τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον, έπειτα από την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο με τον χρηματιστή. Αργότερα δήλωσε πως συμπονά τα θύματα του Έπσταϊν και όλους όσοι «θέλουν να κλείσει η υπόθεση».

Στην συνέντευξή του είχε πει πως δεν θυμάται να γνώρισε ποτέ την Virginia Giuffre, σημειώνοντας πως την νύχτα που εκείνη υποστηρίζει πως γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, ο ίδιος είχε πάει στην Pizza Express του Γουόκινγκ και μετά επέστρεψε σπίτι. Επιχειρώντας επίσης να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της πως «ίδρωνε πολύ» σε ένα νυχτερινό κλαμπ, ο πρίγκιπας Άντριου υποστήριξε πως μια ιατρική πάθηση εκείνη την περίοδο δεν του επέτρεπε να ιδρώνει.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια