Δεν γέννησε στο σπίτι της η Μέγκαν Μαρκλ, όπως πολλοί πίστευαν μέχρι τώρα, αλλά σε κλινική στο Λονδίνο

 

Η Δούκισσα του Σάσσεξ γέννησε τον μικρό Άρτσι σε ιδιωτική κλινική στο Λονδίνο, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ σήμερα δίνοντας μετά από έντεκα μέρες τέλος στα σενάρια.

 

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι κρατούσαν μυστικά τα σχέδια για τη γέννηση του μωρού και θεωρήθηκε αρχικά ότι γεννήθηκε στο Frogmore Cottage - το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι τους. Ωστόσο, έχει πλέον γίνει γνωστό πως ο τοκετός έγινε 25 μίλια μακριά, στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Πόρτλαντ στο Γουέστμινστερ. Η Μέγκαν Μαρκλ βγήκε από το σπίτι, γέννησε και επέστρεψε χωρίς κανείς να το καταλάβει, αν και η οικία του ζεύγους ήταν στη ζώνη ενδιαφέροντος πολλών φωτογράφων που καραδοκούσαν για στοιχεία.

 

Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε σύμφωνα με την Telegraph: «Τεράστια συγχαρητήρια στον Δούκα και τη Δούκισσα για τη γέννηση του Άρτσι. Για λόγους ιδιωτικότητας δεν μπορούμε να παρέχουμε περισσότερα σχόλια ή πληροφορίες».

 

Αποκαλύφθηκε πού γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ - Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό


Το πιστοποιητικό γέννησης του Αρτσι δόθηκε όμως στη δημοσιότητα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χάρι ήταν στο πλευρό της συζύγου του κατά τη διάρκεια της γέννησης και αργότερα ομολόγησε ότι είχε κοιμηθεί ελάχιστα, κάτι που σημαίνει πως ο τοκετός είχε μγάλη διάρκεια.

 

Ο Αρτσι γεννήθηκε στις 5:26 π.μ. τη Δευτέρα, 6 Μαΐου. Σύμφωνα με τον ισότοπο της κλινικής η κανονική γέννα  κοστίζει  7.800 δολάρια, ενώ η γέννα με καισαρική τομή ξεπερνά τα 10.000 δολάρια, γράφει το CNN.

 

βήματα από το Ρίτζενς Παρκ, το νοσοκομείο διευκρινίζει ότι αναλαμβάνει "περισσότερους από 1.500 τοκετούς ετησίως" και προσφέρει "ένα πλήρες φάσμα επιλογών" για τις γεννήσεις.

 

Και κάτι ασυνήθιστο για όποιον δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας: στο πιστοποιητικό γέννησης του μικρού, στο πεδίο όπου συμπληρώνεται το όνομα της μητέρας, αναγράφεται "Ρέιτσελ Μέγκαν η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα Δούκισσα του Σάσεξ", στο πεδίο για το επάγγελμα αναφέρεται "πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου". Στο όνομα του πατέρα αναγράφεται "Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Χένρι Τσαρλς 'Αλμπερτ Ντέιβιντ Δούκας του Σάσεξ" και στο επάγγελμα αναγράφεται "πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου". Μια κουκίδα στον τίτλο ευγενείας για το παιδί, σύμφωνα με την επιθυμία των γονέων.