«Αντίο Καλ Ντρόγκο»: Ο Τζέισον Μόμοα ξύρισε το μούσι του και έχει σοβαρό λόγο

«Αντίο Καλ Ντρόγκο»: Ο Τζέισον Μόμοα ξύρισε το μούσι του και έχει σοβαρό λόγο Facebook Twitter
0

Ο Τζέισον Μόμοα, που έγινε γνωστός από τους ρόλους του στην ταινία «Aquaman» και στην τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του και εξηγεί τους λόγους. 

Σε ένα βίντεο διάρκειας 4 λεπτών, που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube, ο γνωστός ηθοποιός, εμφανίζεται να ξυρίζει το μούσι του μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, καθώς όπως λέει τελευταία φορά είχε ξυριστεί το 2012. 

Ο λόγος που αποφάσισε να κάνει την αλλαγή είναι για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τα πλαστικά απόβλητα. 


«Το κάνω απλώς για να ενημερώσω πως τα πλαστικά σκοτώνουν τον πλανήτη μας», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τζέισον Μόμοα, ενθαρρύνοντας τον κόσμο «να σώσει τον πλανήτη» μειώνοντας την κατανάλωση πλαστικού και επιλέγοντας στην θέση του αλουμίνιο.

Αφού παρουσιάζει διάφορες συσκευασίες από αλουμίνιο, η κάμερα γυρίζει ξανά προς το μέρος του, όπου εμφανίζεται πια χωρίς το μούσι. «Αντίο Ντρόγκο. Αντίο Άρθουρ Κάρι. Αντίο Ντέκλαν», λέει ο ηθοποιός, αναφερόμενος στους ρόλους του στα «Game of Thrones», «Aquaman» και «Frontier» αντίστοιχα.

«Έρχεται μια αλλαγή και είναι το αλουμίνιο...Πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτά τα πλαστικά μπουκάλια. Ο Aquaman προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί -για τα παιδιά μου, τα παιδιά σου, για τον κόσμο. Ας κάνουμε μια θετική αλλαγή για την υγεία του πλανήτη. Καθαρίστε τους ωκεανούς, καθαρίστε την στεριά», καταλήγει. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ