Άνδρος Γεωργίου: O Tζορτζ Μάικλ πέθανε από σκληρά ναρκωτικά

Άνδρος Γεωργίου: O Tζορτζ Μάικλ πέθανε από σκληρά ναρκωτικά Facebook Twitter
Ο τραγουδιστής με τον Άνδρο Γεωργίου
0

 

Άνδρος Γεωργίου: O Tζορτζ Μάικλ πέθανε από σκληρά ναρκωτικά Facebook Twitter
Ο Άνδρος Γεωργίου μιλά στο ΒΒC

O Άνδρος Γεωργίου, παιδικός φίλος του Τζορτζ Μάικλ συνδέει το θάνατο του τραγουδιστή με τα σκληρά ναρκωτικά, όπως μετέδωσε το BBC.


«Τα σκληρά ναρκωτικά είχαν επιστρέψει στη ζωή του», δήλωσε ο Γεωργίου στο βρετανικό δίκτυο, προσθέτοντας ότι ο  Τζορτζ Μάικλ είχε εθιστεί στο κρακ και κατά το παρελθόν.


Ο Γεωργίου που μεγάλωσε με τον Μάικλ τον αποκαλούσε ξάδελφό του, είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και λέει πως πιστεύει ότι ο τραγουδιστής πήρε μεγάλη δόση κάποιας ουσίας την οποία συνδύασε με αντικαταθλιπτικά.

Ο Γεωργίου τόνισε πως ο θάνατός του καλλιτέχνη δεν ήταν αυτοκτονία όπως γράφτηκε σε κάποια δημοσιεύματα, αλλά κάποιο ατύχημα. «Πιστεύω ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν αυτοκτονία», δηλώνει στο BBC.

Αναφέρει επίσης πως το κρακ ήταν το «αγαπημένο ναρκωτικό» του παιδικού του φίλου και προσθέτει πως θέλει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι ήταν στο αίμα του κατά τη χρονική στιγμή και ποιος του έδωσε τα ναρκωτικά.


Ο ίδιος χαρακτηρίζει «σκουπίδια» τις πρόσφατες αναφορές σε δημοσιεύματα που γράφουν πως ο Τζορτζ Μάικλ έκανε χρήση ηρωίνης και τόνισε πως είναι μια ουσία που ποτέ δεν έχει αγγίξει.

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στη σεξουαλικότητα του Μάικλ και είπε πω ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί ανακουφισμένος μετά το περιστατικό της σύλληψής το 1998 από έναν μυστικό αστυνομικό σε μια δημόσια τουαλέτα στο Μπέβερλι Χιλς. Η σύλληψη τον οδήγησε να μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του. Ο Γεωργίου λέει πως ο ξάδελφός του ήταν έντιμος άνθρωπος, μισούσε το ψέμα και επιβεβαίωσε το πόσο δραστήριος ήταν σε φιλανθρωπίες. Περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό από μια παλιότερη παραμονή Χριστουγέννων κατά την οποία οι δυο τους είχαν φορτώσει τα αυτοκίνητά τους με τρόφιμα και είχαν βγει να τα μοιράσουν σε άστεγους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM