Τσικνοπέμπτη: Πόσο θα κοστίσει το κρέας φέτος

Τσικνοπέμπτη: Πόσο θα κοστίσει το κρέας φέτος Facebook Twitter
Τσικνοπέμπτη/Φωτ.: Eurokinissi
0

Επίσκεψη στην αγορά του Ρέντη έκανε ο ΣΚΑΪ για τις τιμές των κρεάτων ενόψει Τσικνοπέμπτης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για την Τσικνοπέμπτη, το αρνί κυμαίνεται στα 18€, το αρνίσιο μπούτι στα 12€, το αρνίσιο χέρι στα 12€, παϊδάκια προβατίνα 9€, μπριζόλες λαιμού 6€ το κιλό. 

Οι παραγγελίες στα κρεοπωλεία, πάντως, ξεκίνησαν, καθώς οι τα νοικοκυριά προσπαθούν να κάνουν έναν προγραμματισμό του κόστους. Πολλοί καταναλωτές, προσπαθώντας να ρίξουν το κόστος, προμηθεύτηκαν πολύ νωρίς τα απαραίτητα για το παραδοσιακό τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, σύμφωνα με το Mega.

«Υπάρχει μια μικρή αύξηση σε σχέση με πέρσι. Το παϊδάκι είναι είδος πολυτέλειας αυτή τη στιγμή για τους πιο πολλούς. Είναι στα 17.95 ευρώ το κιλό. Αυτό είναι το κοστολόγιό του. από το αρνί δεν βγάζουμε καθαρό κέρδος. Συνήθως κόβουμε από εκεί, παίρνουμε κομμάτια από άλλο μέρος του σώματος», είπε χαρακτηριστικά υπεύθυνος κρεοπωλείου στο Mega. 

Πόσο θα κοστίσει το κρέας στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Τα κρέατα της Τσικνοπέμπτης20232024 (τιμή/κιλό)
Μπριζόλες χοιρινές5,50 – 6€6,50 – 7€
Σουβλάκια8 – 11€8,50 – 11,50€
Λουκάνικα7 – 9,50€8 – 10€
Κοτόπουλο ολόκληρο3 – 3,50€3,50€ – 5,50€
Μοσχαρίσιος κιμάς (εισαγ.)7€8€
Μπιφτέκια μόσχου(έτοιμα)8 – 11,50€9 – 12€
Εγχώριο κατσικάκι γάλακτος10 – 11€11 – 13€
Εγχώριο αρνάκι γάλακτος10 -11€11 – 13€
Παϊδάκια14,50 – 15€15,50 – 16,90€
Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Οικονομία / Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Στο 33,6% το ποσοστό των παιδιών που μεγαλώνουν χωρίς βασικά είδη ένδυσης, τροφής, παιγνιδιών ή πρόσβασης σε δραστηριότητες – Δραματική η επίδραση του μορφωτικού επιπέδου των γονέων
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM