«Άνοιγμα» προς τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις ελληνικές εκλογές κάνει ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν ο οποίος σε συνέντευξη του στους Financial Times εμφανίζεται θετικός σε διαπραγματεύσεις τόσο για τη διαχείριση του μεγάλου χρέους της χώρας, όσο και για την επέκταση του προγράμματος στήριξης.
Ο Σαπέν κάλεσε τα κράτη- μέλη της ευρωζώνης να σεβαστούν το αποτέλεσμα και σημείωσε: «Αυτό που πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό είναι η σταθερότητα της ευρωζώνης». Όπως σημείωσε, το ορθό είναι να γίνουν συζητήσεις μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Όλα τα πιθανά θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε αυτές τις συζητήσεις μεταξύ της νέας κυβέρνησης και της ΕΕ. Βέβαια, η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει περισσότερες μεταρρυθμίσεις, αλλά έχουν ήδη κάνει αρκετές, και θα πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη εντός της ευρωζώνης», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Οικονομία /
Θετικός σε διαπραγματεύσεις για το χρέος ο ΥΠΟΙΚ της Γαλλίας

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

H σκληρή αλήθεια για την Ομάδα Έψιλον

Κως: Τζιπ έπεσε σε φούρνο - Νεκρή μία πελάτισσα που έκανε διακοπές στο νησί

Καιρός: Πού μπορεί να βρέξει σήμερα στην Αττική, από πότε ξεκινά η ζέστη

Ρέθυμνο: Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του

Ρέθυμνο: Σκότωσε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

σχόλια