Ρόιτερς: Η Ελλάδα δίνει τα τελευταία της χρήματα για μισθούς και συντάξεις

Ρόιτερς: Η Ελλάδα δίνει τα τελευταία της χρήματα για μισθούς και συντάξεις Facebook Twitter
SOOC/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
5

Η Ελλάδα θα πρέπει να αξιοποιήσει τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων του Δημοσίου για να μπορέσει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις στο τέλος Απριλίου, ανέφερε παράγοντας του ΥΠΟΙΚ στο πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με όσα είπε, πρόκειται για τα τελευταία ταμειακά διαθέσιμα που ανέρχονται σε περίπου 2 δισεκ. ευρώ.

«Αυτά είναι τα τελευταία μετρητά που έχει το ελληνικό κράτος», δήλωσε στο Reuters ο ανώτερος αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ. Πηγές του Reuters αναφέρουν πως χωρίς τα 2 δισ. από τα ταμειακά διαθέσιμα διάφορων φορέων του Δημοσίου, θα υπάρχει «κενό» 1,6 δισ. στους μισθούς και τις συντάξεις που θα καταβληθούν στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οικονομία / Υδρογονάνθρακες: Παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης για έρευνα σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron - HELLENiQ ENERGY

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM