Μάρδας: Σε λίγες ημέρες το ν/σ για τις 100 δόσεις

Μάρδας: Σε λίγες ημέρες το ν/σ για τις 100 δόσεις Facebook Twitter
1

Σε λίγες ημέρες θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις οφειλών σε 100 δόσεις δήλωσε ο αν. υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Mάρδας, ο οποίος σημείωσε ότι η κ. Βαλαβάνη έχει το συντονισμό όλων των ενεργειών.

Ο υπουργός τόνισε ότι «εκείνο το οποίο προέχει είναι να κατέβει ένα τέλειο νομοσχέδιο χωρίς να έχει ατέλειες», κι αυτό, όπως είπε, καθυστερεί τη διαδικασία καθώς υπήρξαν πάρα πολλές παρατηρήσεις, ενώ « είχαμε και από το εξωτερικό κάποιες απόψεις που ήρθαν».


Όταν ρωτήθηκε για το αν το συγκεκριμένο ν/σ έχει εκληφθεί από τους δανειστές ως μονομερής ενέργεια ο κ. Μάρδας είπε ότι «υπογράψαμε ότι δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες οι οποίες θα έχουν ένα δημοσιονομικό κόστος, αυτό είναι σαφές, ας μου προσδιορίσει κάποιος το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας που θα μας φέρει έσοδα και από εκεί και πέρα μπορούμε να το συζητήσουμε, κάποια ώρα θα πρέπει να εφαρμόζουμε αυτά που υπογράφουμε».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM
Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Οικονομία / Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Κατά το πρώτο τετράμηνο εφαρμογής, οι αποδοχές από υπερωρίες και υπερεργασία αυξήθηκαν κατά 48% και τα έσοδα από εισφορές υπερωριών και υπερεργασίας αυξήθηκαν κατά 34% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2024
LIFO NEWSROOM