LIVE!

Ηρεμία μετά το «σοκ» στο Χρηματιστήριο

Ηρεμία μετά το «σοκ» στο Χρηματιστήριο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Ώρες ηρεμίας στο χρηματιστήριο το οποίο χθες γνώρισε μεγάλη πτώση άνω του 9%, λόγω κυρίως των δηλώσεων υπουργών για «πάγωμα» των ιδιωτικοποιήσεων.

Σήμερα, λόγω και της «πυροσβεστικής» παρέμβασης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη ο γ.δ. κινείται ανοδικά φτάνοντας αυτή την ώρα στο συν 1,25% και τις 720,36 μονάδες.

Τη μεγαλύτερη πτώση χθες σημείωσαν οι μετοχές των τραπεζών για τις οποίες αργότερα, μετά τη συνεδρίαση με τον Πρωθυπουργό για την οικονομία, ο κ. Δραγασάκης είπε ότι μέλημα της νέας κυβέρνησης αποτελεί η εύρυθμη λειτουργία των τραπεζών και η ενίσχυση των τραπεζικών μετοχών. Τόνισε επίσης ότι  το κράτος θα ασκήσει τα μετοχικά του συμφέροντα χωρίς να θίξει τα συμφέροντα των ιδιωτών μετόχων, ενώ οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών θα γίνουν μετά από δημόσια διαβούλευση.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM