Επτά νέα ακίνητα προς πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ

Επτά νέα ακίνητα προς πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ Facebook Twitter
1

Με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής δημοπράτησης ανακοίνωσε ότι θα πωλήσει επτά νέα ακίνητα το ΤΑΙΠΕΔ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα και Βόλο. Οι προσφορές θα υποβληθούν στις αρχές Μαρτίου.

Στην Αθήνα βρίσκονται τα τρία από τα επτά ακίνητα. Το ένα είναι το εξαώροφο (επιφάνειας 874 τ.μ.) κτίριο επί της οδού Ευαγγελιστρίας 9 στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Το δεύτερο είναι ένας χώρος υποστήριξης της Αττικής Οδού, έκτασης 5,08 στρεμμάτων, δίπλα στο εμπορικό The Mall στο Μαρούσι. Το τρίτο ακίνητο είναι ένα οικόπεδο 400 τ.μ. στη Λ. Συγγρού.

Στη Θεσσαλονίκη πωλείται ένα τριώροφο διατηρητέο κτίριο στην παλιά πόλη. Στην Αχαΐα πωλείται οικόπεδο έκτασης 16,7 στρεμμάτων σε παραλιακή περιοχή του Ρίου. Στο Βόλο πρόκειται να πωληθεί οικόπεδο 1,25 στρεμμάτων εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος. Τέλος θα πωληθεί οικόπεδο με τρία κτίσματα, τα δύο εξ αυτών διατηρητέα, στο κέντρο της Καλαμάτας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια