Πριν και μετά το τσουνάμι

Πριν και μετά το τσουνάμι Facebook Twitter
0

Η google χθες στο  blog της αποκάλυψε  εικόνες από την φετινή φυσική καταστροφή από το τσουνάμι λόγω του μεγάλου σεισμού στην Ιαπωνία μέσα από την πολύ γνωστή της ψηφιακή υπηρεσία του Google Street View.

Δημιούργησε μάλιστα ειδικό site το “Mirai e no kioku”, το οποίο σημαίνει “Memories for the Future”  στα ιαπωνικά με σκοπό οι άνθρωποι που έχασαν φωτογραφίες, βίντεο, αντικείμενα αγαπημένων προσώπων, φίλων, ζώα να μοιραστούν μέσω του site οποιαδήποτε πληροφορία και να επικοινωνήσουν.

Όπως αναφέρουν στο μπλόγκ όποιος κάνει μια ψηφιακή βόλτα με το google street view στις κατεστραμμένες περιοχές θα διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε σε μεγάλο ποσοστό τις παραθαλλάσιες ιαπωνικές πόλεις.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA χαρτογράφησε το Σύμπαν σε 360 μοίρες

Τech & Science / Η NASA δημιούργησε χάρτη ολόκληρου του ουρανού που θα μπορούσε να μας αποκαλύψει πώς ξεκίνησε το Σύμπαν

Το επίτευγμα θα μπορούσε να βοηθήσει τους αστροφυσικούς να διερευνήσουν πώς εξελίχθηκε ο Γαλαξίας και τι συνέβη στο πρώτο δευτερόλεπτο μετά τo big bang
THE LIFO TEAM