Scribble: Οι "έξυπνες" γραφίδες με τα εκατομμύρια χρώματα

Scribble: Οι "έξυπνες" γραφίδες με τα εκατομμύρια χρώματα Facebook Twitter
1

Με τον πρόσφατο 'καταιγισμό' hardware και "έξυπνων" συσκευών που χαρακτηρίζονται από μια τρελή ιδέα, και συνοδεύονται από μια καμπάνια online συγκέντρωσης πόρων, γίνεται πλέον ολοένα και πιο δύσκολο να διακρίνει κανείς μια πεφωτισμένη από μια μέτρια εφεύρεση.

Σίγουρα πάντως το Scribble ανήκει στην πρώτη κατηγορία, αφού μιλάμε για ένα ζεύγος "έξυπνων" γραφίδων που μπορούν μέσω ενός σένσορα να αντιληφθούν το χρώμα που τους υποδεικνύει ο χρήστης, στοχεύοντας τη συσκευή στην απόχρωση που επιθυμεί και στη συνέχεια να αναπαράγουν το χρώμα αυτό στο χαρτί -μέσω πρόσμιξης χρωματιστών μελανιών- ή ψηφιακά, στο tablet. Τη χρήση της ειδικής γραφίδας για touch screen θα υποστηρίζει ένα application που θα 'λαμβάνει' το χρώμα που επέλεξε ο χρήστης και θα το αναπαράγει επί της οθόνης.

Έτσι λειτουργεί το "έξυπνο" στιλό SCRIBBLE

Και οι δύο βερσιόν του Scribble, θα λειτουργούν μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth ή μέσω μιας θύρας micro-USB, για να επικοινωνούν με τις συσκευές σας. και θα χρησιμοποιούν έναν 16-bit αισθητήρα που θα κάνει τη δειγματοληψία των χρωμάτων, με δυνατότητα αποθήκευσης έως 100.000 χρωμάτων. Η εκδοχή του Scribble με μελάνι, θα είναι εφοδιασμένη με μια αμπούλα πρόσμιξης χρωμάτων, πριν μεταφερθούν στο χαρτί.

Οι δύο διαφορετικές εκδοχές του Scribble

Οι εφευρέτες του Scribble Pen, ετοιμάζονται να λανσάρουν μια crowdfunding καμπάνια στο Kickstarter, δίνοντας ως κίνητρο, έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών των έξυπνων γραφίδων, οι οποίες έχουν οριστεί στα 149,50 δολάρια για την εκδοχή με το μελάνι, και στα 79,95 δολάρια για την ψηφιακή βερσιον.

[IFLSCIENCE]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια