Καριέρα πολιτικού κινδυνεύει λόγω World of Warcraft

Καριέρα πολιτικού κινδυνεύει λόγω World of Warcraft Facebook Twitter
2

Η υποψήφια για τη θέση του Γερουσιαστή της πολιτείας του Maine με το κόμμα των Δημοκρατικών, Colleen Lachowicz, είναι φανατική παίκτρια του online παιχνιδιού World of Warcraft.  Οι πολιτικοί της αντίπαλοι από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα βρήκαν αυτή την ευκαιρία για να της κάνουν τη ζωή δύσκολη, με διάφορους τρόπους.

Η Lachowicz κατά τη γνώμη τους «διάγει μια χρονοβόρα διπλή ζωή» και έχουν φτάσει στο σημείο να ψάχνουν τα φόρουμ του παιχνιδιού για να αποδείξουν ότι η συμπεριφορά της είναι «πρωτόγονη, άγρια και βίαιη.»

Η ίδια δεν έχει αναφερθεί στο θέμα αλλά ο εκπρόσωπος του κόμματός της δήλωσε ότι «οι επιθέσεις φέτος έχουν πέσει πιο χαμηλά από ποτέ.»

Πλέον η πολιτική αντιπαράθεση έχει επεκταθεί και στον εικονικό κόσμο…

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
"έχουν φτάσει στο σημείο να ψάχνουν τα φόρουμ του παιχνιδιού για να αποδείξουν ότι η συμπεριφορά της είναι «πρωτόγονη, άγρια και βίαιη."Αν είναι δυνατόν! Οποιοσδήποτε δηλαδή παίζει RPG έχει πρωτόγονη, άγρια και βίαιη συμπεριφορά; Έλεος! Το έχω ξαναπεί, Ρεπουμπλικάνοι: Πιο χαζός πεθαίνεις.Μικρή διόρθωση: Αγαπητή Λένα. Άλλο World of Warcraft άλλο Warcraft 3.