Η Intel διαψεύδει την είδηση περί ανετοιμότητας του Windows 8

Η Intel διαψεύδει την είδηση περί ανετοιμότητας του Windows 8 Facebook Twitter
0

Μετά τις υποτιθέμενες χθεσινές δηλώσεις του Paul Otellini, διευθύνοντα σύμβουλο της Intel, οι οποίες επεσήμαναν την ανετοιμότητα του Windows 8, η εταιρεία τοποθετήθηκε επίσημα και χαρακτήρισε ως ανυπόστατες τις ειδήσεις, ενώ το νέο λειτουργικό σύστημα της Micosoft είναι από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στην Intel.


Ακολουθεί η επίσημη δήλωση της εταιρείας, σύμφωνα με το techgear :

«Η Intel έχει μια μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία με τη Microsoft, για την κυκλοφορία των διάφορων εκδόσεων της πλατφόρμας Windows, παρέχοντας συσκευές, οι οποίες προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες, εκπληκτική απόδοση και απόλυτη συμβατότητα. Η Intel εκφράζει τη βεβαιότητα, πως αυτό θα συνεχιστεί και με την έκδοση των Windows 8.

H Intel, η Microsoft και οι συνεργάτες μας, εργάζονται στενά σε δοκιμαστικούς ελέγχους καθώς και σε ελέγχους επικύρωσης, ώστε να εξασφαλίσουν, πως οι χρήστες θα έχουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας ανάμεσα στα 200 designs, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. Ο CEO της Intel, Paul Otellini, σε δήλωσή του έχει αναφέρει πως "Το Windows 8, είναι από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στην Intel", τονίζοντας τη σημασία του Interface αφής, που θα κυριαρχήσει στους υπολογιστές, καθώς και την τεράστια γκάμα νέων συναρπαστικών Ultrabook, tablet, αλλά και πρωτοποριακών convertible συσκευών, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά».

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ