Η Ελλάδα στο αφιέρωμα της Bild για τις καλοκαιρινές διακοπές

Η Ελλάδα στο αφιέρωμα της Bild για τις καλοκαιρινές διακοπές Facebook Twitter
Pixabay
0

Με την Ελλάδα ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες ξεκινά το εξασέλιδο αφιέρωμα της σημερινής Bild am Sonntag στις ευκαιρίες για διακοπές - τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Διασώθηκε το καλοκαίρι;», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας, ενώ στο εσωτερικό, ο τίτλος επισημαίνει ότι: «Η Ευρώπη περιμένει με λαχτάρα τους Γερμανούς τουρίστες».

«Η Ελλάδα, η Αυστρία και η Κροατία θέλουν να ξεκινήσουν οπωσδήποτε», αναφέρει η ευρείας κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα και τονίζει ότι «εάν ακούσουμε τον Έλληνα υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τότε το καλοκαίρι του 2020 δεν έχει ακόμη χαθεί».

Η Ελλάδα στο αφιέρωμα της Bild για τις καλοκαιρινές διακοπές Facebook Twitter

Παραθέτει μάλιστα δηλώσεις του υπουργού, ο οποίος ελπίζει, όπως λέει, στην στήριξη της χώρας από την οποία προέρχονται παραδοσιακά οι περισσότεροι τουρίστες στην Ελλάδα. «Οι Γερμανοί είναι ο καλύτερος τουριστικός εταίρος μας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης και η BILD αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται εντατικά σχέδιο το οποίο αναμένεται να οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο υπουργός από την πλευρά του επισημαίνει ακόμη ότι θα χρειαστεί να συναφθούν διμερείς συμφωνίες, καθώς, όπως εκτιμά, μια ευρωπαϊκή λύση θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, επειδή κάθε χώρα βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο της πανδημίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Τα κράτη του Κόλπου προειδοποιούν για την αυξανόμενη απειλή από φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές και δίκτυα έμμεσων συμμάχων

Σε κοινή δήλωση αυτή την εβδομάδα, το Κατάρ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Σαουδική Αραβία και η Ιορδανία καταδίκασαν τις ιρανικές επιθέσεις στο έδαφός τους
THE LIFO TEAM
ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ SOCIAL MEDIA

Διεθνή / Η Αυστρία σχεδιάζει απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 14 ετών

Ο αντικαγκελάριος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί αδρανής τις επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα παιδιά, κάνοντας λόγο για εθισμό και προβλήματα υγείας
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ GOOGLE

Διεθνή / Θύματα του Έπσταϊν μηνύουν την κυβέρνηση Τραμπ και την Google για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων

Οι επιζώντες υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη των προσωπικών τους στοιχείων αποτελεί παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής
THE LIFO TEAM