Νόμιζαν ότι βρήκαν πτώμα, ήταν sex doll

Νόμιζαν ότι βρήκαν πτώμα, ήταν sex doll Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Τα τελευταία χρόνια οι sex dolls έχουν γίνει ιδιαίτερα ρεαλιστικές. Κάποιοι μπορεί να χαίρονται, αλλά η αστυνομία στη Γερμανία δεν συγκαταλέγεται σε αυτούς, γιατί αυτές οι κούκλες προκαλούν πονοκέφαλο στις Αρχές.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι κλήσεις στην αστυνομία για «εντοπισμό πτώματος», που τελικά αποδεικνύεται ότι πρόκειται για sex doll. Το φαινόμενο οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι κούκλες έχουν γίνει πιο ρεαλιστικές, μια και κατασκευάζονται από latex ή σιλικόνη. Τα παλιότερα, φουσκωτά μοντέλα δύσκολα θα τα περνούσε ένας περαστικός για πτώμα στα σκουπίδια, ενώ ήταν πιο εύκολο να ξεφορτωθεί κάποιος πιο «διακριτικά» τις παλιότερες sex dolls.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο υπήρξε άλλο ένα τέτοιο περιστατικό στη Γερμανία. Ζευγάρι που περπατούσε κοντά στο χωριό Γκέμπενμπαχ, στη Βαυαρία, σοκαρίστηκε όταν είδε δύο πόδια να ξεπροβάλλουν από μια κουβέρτα, κάτω από γέφυρα. Κάλεσαν την αστυνομία, που διαπίστωσε ότι επρόκειτο sex doll σε διαστάσεις ανθρώπου.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα κουτί που έφερε τη διεύθυνση του ιδιοκτήτη, οπότε η αστυνομία αποφάσισε να του επιστρέψει την κούκλα του. Αρχικά ο άνδρας δήλωσε ότι δεν ξέρει τίποτα, αλλά τελικά ομολόγησε. Πήρε, λοιπόν, πίσω την «παρέα» του, ενώ κατηγορείται για παραβίαση της νομοθεσίας για διάθεση απορριμμάτων.

Με την ευκαιρία αυτή, οι Αρχές προειδοποίησαν ότι η απόρριψη sex doll σπαταλά τον χρόνο της αστυνομίας και μπορεί να καταλήξει σε δίωξη. Ο εντοπισμός τους σε κανάλια ή ποτάμια έχει οδηγήσει σε ιδιαίτερα περίπλοκες «επιχειρήσεις διάσωσης».

Χαρακτηριστικό αυτό που συνέβη στις 30 Ιουνίου πέρυσι. Πυροσβέστες, αστυνομικοί και ασθενοφόρα μετείχαν σε επιχείρηση για την «ανάσυρση σορού» από τον ποταμό Έλβα, στη βόρεια Γερμανία. Αποδείχτηκε τελικά, και σε αυτή την περίπτωση, ότι επρόκειτο για sex doll μέσα σε ένα κουτί, από το οποίο ξεπρόβαλλαν τα πόδια. Κάτι που δεν ήταν δυνατόν να γίνει αντιληπτό από τη στεριά, καθώς ήταν τόσο ρεαλιστική, που είχε μέχρι και βαμμένα τα νύχια των ποδιών.

Με πληροφορίες από «Times»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκεί 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Διεθνή / Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκούν 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Ο Μάριο Ντράγκι επιστρέφει με σχέδιο αναγέννησης της ευρωπαϊκής οικονομίας. Νέος ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, κλιματική κρίση, άμυνα και η μάχη για την ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. – όλα κρέμονται από μια πολιτική ισορροπία.
LIFO NEWSROOM
Σκοτώθηκε στα 114 ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον πάτησε αυτοκίνητο

Διεθνή / Νεκρός στα 114 του ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο Fauja Singh παρασύρθηκε από οδηγό στο χωριό του στην Ινδία - «Να τρώτε λιγότερο, να τρέχετε περισσότερο και να είστε χαρούμενοι. Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας» είπε ο «τυφώνας με το τουρμπάνι» σε πρόσφατη συνέντευξη
LIFO NEWSROOM
Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Διεθνή / Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Η ντε φάκτο διχοτόμηση του νησιού διατηρείται μέχρι σήμερα, με τη Βόρεια Κύπρο να τελεί υπό τουρκική στρατιωτική κατοχή και τη «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» να αναγνωρίζεται διεθνώς μόνο από την Άγκυρα.
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Διεθνή / Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Περισσότερο από έναν αιώνα μετά τη σφαγή εκατοντάδων ανθρώπων και τη λεηλασία ολόκληρων κοινοτήτων στη Νίγηρα, η Γαλλία δηλώνει για πρώτη φορά διατεθειμένη να συνομιλήσει για ιστορική αποκατάσταση, χωρίς ωστόσο να αναγνωρίζει επίσημα ευθύνη
LIFO NEWSROOM