Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πάνω από 160 τα πρώτα πρόστιμα που κόπηκαν

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πάνω από 160 τα πρώτα πρόστιμα που κόπηκαν Facebook Twitter
0

Στους δρόμους για δεύτερη μέρα βρίσκεται η αστυνομία που διενεργεί ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ από χθες το πρωί.

Ήδη, μετά την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου που είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα με εντολή προς τους αστυνομικούς να γίνονται συστάσεις, σήμερα οι έλεγχοι είναι αυξημένοι και αυστηρότεροι.

Χθες, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου επιβλήθηκαν συνολικά 33 πρόστιμα σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, σήμερα ήδη έχουν επιβληθεί συνολικά πάνω από 160 πρόστιμα των 150 ευρώ σε ανθρώπους που δεν τηρούσαν τις οδηγίες.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM