KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Μπιλ Κλίντον: Η σχέση με την Μόνικα Λεβίνσκι έγινε για να διαχειριστώ το άγχος μου

Μπιλ Κλίντον: Η σχέση με την Μόνικα Λεβίνσκι έγινε για να διαχειριστώ το άγχος μου Facebook Twitter
0

Την σχέση του με την Μόνικα Λεβίνσκι σχολίασε ο Μπιλ Κλίντον, δηλώνοντας πως νιώθει «απαίσια» ενώ εξήγησε πως ήταν ένας τρόπος να διαχειριστεί το άγχος του.

Ο Μπιλ Κλίντον, μιλώντας σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την σύζυγό του, Χίλαρι, είπε πως αισθάνεται «απαίσια» που η σχέση σημάδεψε την ζωή της Μόνικα Λεβίνσκι, σημειώνοντας πως ήταν ένα από τα πράγματα που έκανε «για να διαχειριστεί την πίεση, τις απογοητεύσεις, το άγχος και τους φόβους του».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, την εποχή που γνώρισε την Λεβίνσκι η πίεση του προεδρικού αξιώματος τον είχε κάνει να αισθάνεται «σαν πυγμάχος μετά από 30 γύρους». «Σκέφτηκα πως θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να με κάνει να ξεχαστώ για λίγο», ανέφερε ο ίδιος.

Το τεσσάρων ωρών ντοκιμαντέρ «Hillary» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι την εκλογική αναμέτρησή της με τον Τραμπ το 2016, κατά την οποία ηττήθηκε.

Ένα από τα επεισόδια εστιάζει στην παράνομη σχέση του Μπιλ Κλίντον το 1995-1996 με την τότε ασκούμενη του Λευκού Οίκου, Μόνικα Λεβίνσκι. Σε αυτό, η Χίλαρι περιγράφει επίσης πόσο «συντετριμμένη» ένιωθε εκείνη την περίοδο, αλλά υπερασπίζεται την απόφασή της να παραμείνει με τον σύζυγό της.

Όταν επρόκειτο να κυκλοφορήσουν τα περί σχέσης του με την Λεβίνσκι, ο Μπιλ Κλίντον λέει πως ξύπνησε την Χίλαρι για να την ειδοποιήσει. «Πήγα και κάθισα στο κρεβάτι και της μίλησα. Της είπα ακριβώς τι είχε συμβεί, πότε συνέβη. Είπα πως νιώθω απαίσια, δεν είχα καμία δικαιολογία, ήταν απαράδεκτο αυτό που είχα κάνει», λέει ο ίδιος στην κάμερα.

Μετά την παραδοχή του, η Χίλαρι λέει πως ένιωσε «συντετριμμένη». «Πληγώθηκα πάρα πολύ. Ήταν απαίσιο», αφηγείται η ίδια, που μετά τον ανάγκασε να μιλήσει επίσης στην κόρη τους, Τσέλσι. «Ό,τι έκανα ήταν λάθος. Ένιωθα απαίσια που την πλήγωνα... αλλά όλοι φέρνουμε τις αποσκευές μας στη ζωή και μερικές φορές κάνουμε πράγματα που δεν πρέπει», λέει εμφανώς συγκινημένος ο Μπιλ Κλίντον. «Αυτό που έκανα ήταν απαίσιο», προσθέτει.

Στο ντοκιμαντέρ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά επίσης συγγνώμη από την Μόνικα Λεβίνσκι, λέγοντας ότι αισθάνεται φρικτά που η ζωή της σημαδεύτηκε από τη σχέση τους, κάτι που ο ίδιος χαρακτηρίζει άδικο.

Η αποκάλυψη του σκανδάλου το 1998 ήταν εκείνη που οδήγησε και στην παραπομπή του τότε Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον.

Πολιτισμός
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM