Αγία Νάπα: H στιγμή της επίθεση με πυροβολισμούς σε καφετέρια- Τέσσερις τραυματίες

Αγία Νάπα: H στιγμή της επίθεση με πυροβολισμούς σε καφετέρια- Τέσσερις τραυματίες Facebook Twitter
Άγνωστος «γάζωσε» καφετέρια στην Αγία Νάπα (Πηγή φωτό philenews)
0

Επίθεση με πυροβολισμούς έγινε σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο, με συνέπεια να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι.

Περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ο δράστης έφτασε πεζός έξω από την καφετέρια- φορώντας κουκούλα- έβγαλε πυροβόλο όπλο και «γάζωσε» το κατάστημα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι, μια 26χρονη, δύο 38χρονοι και ένας 32χρονος.

Οι τραυματίες έχουν διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες και η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή, αλλά η ζωή τους δεν είναι σε κίνδυνο, σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive. Στο μεταξύ, τα κυπριακά ΜΜΕ δημοσίευσαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που φέρεται να καταγράφει τη στιγμή που ο δράστης ανοίγει πυρ.

 

Μετά την επίθεση, ο δράστης έφυγε πεζός από το σημείο και πέταξε το όπλο του, το οποίο βρήκε η αστυνομία. Στόχος της επίθεσης φέρεται να ήταν γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ο οποίος όμως είχε φύγει από την καφετέρια 20 λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM