Πανελλήνιες 2020: Σε ΦΕΚ η κατάταξη των σχολών που θα ισχύσει φέτος

Πανελλήνιες 2020: Σε ΦΕΚ η κατάταξη των σχολών που θα ισχύσει φέτος Facebook Twitter
Σε ΦΕΚ η κατάταξη των σχολών για τις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε η υπουργική απόφαση για την κατάταξη σχολών που θα ισχύσει για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2020.

Πρόκειται για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας με την οποία έγινε η κατάταξη των Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων Τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία, η οποία θα ισχύσει για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων θα αλλάξει. Από τις βασικότερες αλλαγές που εξετάζονται είναι η θεσμοθέτηση τράπεζας θεμάτων και ελάχιστης βάσης εισαγωγής. Φέτος, θα μετρήσει μόνο ο βαθμός των Πανελλαδικών για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 2021 θα μετρήσει κατά 10% ο βαθμός του απολυτηρίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM