Το συγκινητικό «μήνυμα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον πατέρα του

Το συγκινητικό «μήνυμα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον πατέρα του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Greek Freak του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αναφέρεται συχνά μέσα από τα social media στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, έστειλε σήμερα ένα ακόμη συγκινητικό «μήνυμα».

Ο Τσαρλς Αντετοκουνμπο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του που όμως δεν τον ξεχνάει ποτέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αφορμή την εκπληκτική επίδοση των Μιλγουόκι Μπακς στο πρωτάθλημα του NBA, όπου κατέχουν την πρωτιά με ρεκόρ 29-5, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση - αφιέρωση στον πατέρα του, μέσω Instagram.

«29-5, ξέρω πως σου αρέσει που το βλέπεις από εκεί πάνω», έγραψε ο «Giannis» και ανέβασε μια φωτογραφία του με το βλέμμα ψηλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

29-5 I know you’re loving it up there🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Αθλητισμός / Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που το 1-1 δεν άλλαξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η Αγγλία ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στις εκτελέσεις
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM