ΗΠΑ: Άγνωστος επιτέθηκε σε περαστικούς με μαχαίρι - Πέντε τραυματίες

ΗΠΑ: Άγνωστος επιτέθηκε σε περαστικούς με μαχαίρι - Πέντε τραυματίες Facebook Twitter
0

Πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν το Σάββατο σε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο έξω από συναγωγή στο Μονσέι, περίπου 30 χλμ βορείως της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με εβραϊκή οργάνωση.

Τα θύματα, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση κι ένα εξ αυτών δέχθηκε τουλάχιστον έξι μαχαιριές, μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, τονίζει σε ανάρτηση στο Twitter η οργάνωση Συμβούλιο Δημοσίων Σχέσεων Ορθοδόξων Εβραίων, τονίζοντας πως ο δράστης της επίθεσης φορούσε φουλάρι.

Η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Λετίσια Τζέιμς ανακοίνωσε πως «ενοχλήθηκε ιδιαίτερα» από το γεγονός στο Μονσέι. «Υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε είδους πράξεις μίσους και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τρομερή κατάσταση», τόνισε η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter.

Τα τοπικά Μέσα μεταδίδουν πως η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή. Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα στο Ραμέιπο δεν θέλησε να σχολιάσει την πληροφορία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /Reuters/ NBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Παγκόσμια ανησυχία μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν - Διεθνείς αντιδράσεις

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες χαρακτήρισε τα αμερικανικά πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «επικίνδυνη κλιμάκωση σε μια περιοχή που βρίσκεται ήδη στην κόψη του ξυραφιού»
LIFO NEWSROOM
Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Διεθνή / Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Με σαφές μήνυμα ότι «δεν επιδιώκεται πόλεμος», αλλά «δεν θα επιτραπεί ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης «Midnight Hammer»
LIFO NEWSROOM