Ημαθία: Νεκρός 29χρονος σε εργατικό δυστύχημα

Ημαθία: Νεκρός 29χρονος σε εργατικό δυστύχημα Facebook Twitter
Εργατικό δυστύχημα με έναν 29χρονο νεκρό σε περιοχή της Ημαθίας - EUROKINISSI
0

Τις συνθήκες υπό τις οποίες 29χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, σε λατομείο στους Γεωργιανούς Ημαθίας, ερευνούν οι αρμόδιες αρχές.

Το περιστατικό συνέβη στη 1.30 μετά το μεσημέρι στη θέση «Ντουρμάνι» την ώρα που εκτελούνταν εργασίες αποκομιδής αδρανών υλικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κινούμενος πεζός μπροστά από φορτωτή ο άτυχος άνδρας -ελληνικής καταγωγής- φαίνεται να παρασύρθηκε από τον κουβά του οχήματος με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Για το συμβάν συνελήφθησαν ο χειριστής του φορτωτή και ο υπεύθυνος του λατομείου που αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου εγκληματολογικών ερευνών, όπως επίσης κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το αστυνομικό τμήμα Βέροιας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM