Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα - Το μήνυμα του 29χρονου

Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα - Το μήνυμα του 29χρονου Facebook Twitter
0

Ο σεισμός στην Αλβανία, με τουλάχιστον 30 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και δεκάδες αγνοούμενους, χτύπησε επίσης την οικογένεια του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται και η 24χρονη σύντροφος του γιου του Αλβανού πρωθυπουργού, που πέθανε μαζί με όλη την οικογένειά της.

Το πτώμα της Kristi Reci βρέθηκε δίπλα σε εκείνο του πατέρα της, Eduart, στα συντρίμμια του διαμερίσματός τους στο Δυρράχιο, που κατέρρευσε από την ισχυρή σεισμική δόνηση. Οι διασώστες αναζητούσαν επίσης την μητέρα και τον αδερφό της.

Η κοπέλα βρέθηκε στα ερείπια ενός 6όροφου κτιρίου. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Facebook, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο των Τιράνων με πτυχίο Δερματολογίας.

Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα - Το μήνυμα του 29χρονου Facebook Twitter

Εδώ και μερικά χρόνια διατηρούσε σχέση με τον 29χρονο Γκρεγκόρ Ράμα. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

«Ανάμεσα στα πολλά θύματα αυτής της δυστυχίας είναι επίσης ένα κοντινό μου πρόσωπο, μαζί με τον αδερφό, την μητέρα και το πατέρα», έγραψε στο μήνυμά του ο Γκρεγκόρ. 

Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα - Το μήνυμα του 29χρονου Facebook Twitter
Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα - Το μήνυμα του 29χρονου Facebook Twitter

Με πληροφορίες από BBC, ANSA

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Διεθνή / Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο του προέδρου, ωστόσο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του κατά την οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι «θα του άρεσε να είναι εκείνος ο επόμενος πάπας»
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM