Οργισμένη αντίδραση τουρκικού υπ. Άμυνας για κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους

Οργισμένη αντίδραση τουρκικού υπ. Άμυνας για κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους Facebook Twitter
0

Την οργή του τουρκικού υπουργείου Άμυνας το κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους στην Κύπρο από ομάδα νεολαίας του ΕΛΑΜ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων καταδίκης του ψευδοκράτους.

«H σημαία είναι η τιμή ενός έθνους. Καταδικάζουμε έντονα το κάψιμο της σημαίας της ΤΔΒΚ κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στην ελληνοκυπριακή πλευρά. Τέτοιες ρατσιστικές επιθέσεις που ενθαρρύνονται από την ελληνοκυπριακή κυβέρνηση και τις ελληνικές αρχές δεν θα εμποδίσουν ποτέ τη σημαία της ΤΔΒΚ να κυματίζει ψηλά στο νησί.» ανέφερε μέσω Twitter το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.


Με πληροφορίες από Sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM