Bild: Η Γερμανία δεν ήθελε να επιβληθεί στην Τουρκία εμπάργκο από την ΕΕ

Bild: Η Γερμανία δεν ήθελε να επιβληθεί στην Τουρκία εμπάργκο από την ΕΕ Facebook Twitter
0

Ότι η Γερμανία δεν ήθελε να επιβληθεί εμπάργκο στην Τουρκία από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρει η Bild.

Ειδικότερα, η γερμανική κυβέρνηση απέφυγε την επιβολή εμπάργκο στην πώληση όπλων από την ΕΕ προς την Τουρκία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η οποία επικαλείται εμπιστευτικού χαρακτήρα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κυβέρνηση τάχθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο «ενεργά ΚΑΤΑ ενός εμπάργκο όπλων». Σε εσωτερική οδηγία - εντολή του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις διαπραγματεύσεις στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, αναφέρεται, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί συγκατάθεση σε απόφαση για εμπάργκο, παρά μόνο σε μια «συλλογική επανεξέταση» των εξαγωγών όπλων. Στο ίδιο έγγραφο διατυπώνεται επίσης «μεγάλος προβληματισμός» σε ό,τι αφορά κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM