ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Nestlé κυκλοφορεί πολυτελείς «κατά παραγγελία» Kit Kat - Θα τις φτιάχνεις μόνος σου

Η Nestlé κυκλοφορεί πολυτελείς «κατά παραγγελία» Kit Kat - Θα τις φτιάχνεις μόνος σου Facebook Twitter
0

Πολλοί σύντομα οι λάτρεις της σοκολάτας της Βρετανία θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια «πολυτελή χειροποίητη» έκδοση τους αγαπημένου KitKat, που θα κοστίζει περίπου 14 λίρες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Nestlé, οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν τις καινούργιες σοκολάτες σε ένα από τα 30 πολυκαταστήματα John Lewis, μέσω των οποίων θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μέχρι και 1.500 πιθανούς συνδυασμούς γεύσεων.

Επίσης από τον Νοέμβριο, θα υπάρχει και ειδικό σάιτ KitKat Chocolatory, όπου για πρώτη φορά οι καταναλωτές θα μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους σοκολάτα και να την παραγγείλουν μέσω ίντερνετ.

Οι επιλογές των συστατικών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ροδοπέταλα και κόκκους κακάο, ενώ δίνεται η δυνατότητα επικάλυψης με την ξεχωριστή Ruby σοκολάτα, που δίνει αυτήν την ιδιαίτερη ροζ απόχρωση. Επίσης θα διατίθενται «special edition» γεύσεις, όπως μαρμελάδες και ουίσκι με τζίντζερ.

Βέβαια η «πολυτελής KitKat» έρχεται σε αυξημένη τιμή, καθώς η γνωστή συσκευασία με τις οκτώ μπάρες, βάρους 150 γραμμαρίων, θα ξεκινά από 7.50 λίρες και θα φτάνει μέχρι τις 14 λίρες.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM