Brexit: O Τζόνσον επιμένει στην πάση θυσία αποχώρηση στις 31 Οκτωβρίου

Brexit: O Τζόνσον επιμένει στην πάση θυσία αποχώρηση στις 31 Οκτωβρίου Facebook Twitter
0

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να είναι αποφασισμένος για Brexit στις 31 Οκτωβρίου πάση θυσία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ντόμινικ Ράαμπ.

Ο Τζόνσον, ο οποίος έχασε την πλειοψηφία του στο κοινοβούλιο και είδε να αποκλείεται η προσπάθειά του για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, θα εμμείνει στις θέσεις του όσον αφορά το Brexit, τόνισε ο Ράαμπ σε δηλώσεις που έκανε στο Sky News.

«Βεβαίως ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν θα παραβεί τον νόμο όσον αφορά το Brexit», σημείωσε εξάλλου ο Ράαμπ, προσθέτοντας ότι η Βρετανία παραμένει προσηλωμένη στην επίτευξη μιας συμφωνίας αποχώρησης και ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Διεθνή / Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Η διακοπή λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης απειλεί το ΑΕΠ κατά 7-14 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εργαζόμενοι χάνουν πληρωμές και πολλές πολιτείες προχωρούν σε μήνυση
LIFO NEWSROOM